Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot
    őstag

Nem teljesen világos hogy miket akarsz itt mondani. De annyi látszik hogy te csupán kijelentéseket teszel és nem nagyon támasztod alá érvekkel. Én ezzel ellentétben oly módon fejtettem ki a dolgot hogy mindig bemutattam hogy valami miért nem racionális.

"#90 lenox"
    Teljesen világos volt az előző hozzászólásod, és kifejtettem hogy miért rossz a párhuzam.
    És nem kell 20 évet tanulmányozni a vallásokat hogy egyáltalán mondhassunk róla valamit, mert ebből az következne hogy a vallások korhatára 20év, tehát amíg nem vagy 20éves addig nem keresztelhetnek meg és nem járhatsz templomba, mert az már állásfoglalás volna a kérdésben. Mint szépen látszik ezzel egyik vallás sem ért egyet. Innentől kezdve a Te véleményed kisebbségben van. ;]

Azért reagálok így ironizálóan, mert Te egész egyszerűen úgy akarsz vitázni hogy tekintélyelvűen kijelentesz dolgokat. Ez a középkori vallásokban volt így, meg a mai iszlámban, ahol vannak olyan egyének akik arra szakosodtak hogy a kérdéses erkölcsi esetekre kijelentsék az ítéletet. Ez itt viszont nem működik, itt kénytelen leszel logikai vitákat folytatni ha azt akarod hogy komolyan vegyünk.

Új hozzászólás Aktív témák