- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Az utobbi napokban egy eleg erdekes problemam van az asustor nasom myasustoros hostjaval.
Nemtudom mas hasznalja e myasustor ddnst de jo lenne tudni ez egyedi hiba e, vagy nektek is van mostansag ezzel problematok.
Minden rendben volt mig a het elejen meg nem valtozott az ip cimem, de azota naponta tobbszor elofordul, hogy nem tudom tavolrol elerni a keszuleket a ddns hoston keresztul.
Neztem egy tracert-et es kiderult, hogy ezekben az esetekben a hostom valamiert a regi ip-m fele routol, ambar a nas minden oraban sikeresen bekuldi az aktualis ip cimet ami hetfo ota valtozatlan.
Most szombaton is ugy nez ki a dolog, hogy ket kulonbozo ip kuzd ugyanazert a ddns cimert.
Idonkent az uj ip sikeresen atveszi az iranyitast, ilyenkor mukodik a host egy darabig, majd kesobb valamiert megis visszaall a regi ip cimre.
Marhara idegesit a dolog egyszeruen nem ertem miert tortenik ez.
Biztos, hogy a ddns szolgaltatas a ludas, mert amikor a hoston keresztul nem elerheto a nas tavolrol, akkor is be tudok lepni a helyes ip cimmel.
Az is lehet, hogy a 3.0 ADMhez kotheto a dolog, talan ez egy bug az uj rendszerben ami update utan nem derult ki, leven azota ugyanaz volt az ip cim.
Masnak esetleg hasonlo problema?
Mar irtam az asustor supportnak, de eddig meg nem valaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest