- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Az utobbi napokban egy eleg erdekes problemam van az asustor nasom myasustoros hostjaval.
Nemtudom mas hasznalja e myasustor ddnst de jo lenne tudni ez egyedi hiba e, vagy nektek is van mostansag ezzel problematok.
Minden rendben volt mig a het elejen meg nem valtozott az ip cimem, de azota naponta tobbszor elofordul, hogy nem tudom tavolrol elerni a keszuleket a ddns hoston keresztul.
Neztem egy tracert-et es kiderult, hogy ezekben az esetekben a hostom valamiert a regi ip-m fele routol, ambar a nas minden oraban sikeresen bekuldi az aktualis ip cimet ami hetfo ota valtozatlan.
Most szombaton is ugy nez ki a dolog, hogy ket kulonbozo ip kuzd ugyanazert a ddns cimert.
Idonkent az uj ip sikeresen atveszi az iranyitast, ilyenkor mukodik a host egy darabig, majd kesobb valamiert megis visszaall a regi ip cimre.
Marhara idegesit a dolog egyszeruen nem ertem miert tortenik ez.
Biztos, hogy a ddns szolgaltatas a ludas, mert amikor a hoston keresztul nem elerheto a nas tavolrol, akkor is be tudok lepni a helyes ip cimmel.
Az is lehet, hogy a 3.0 ADMhez kotheto a dolog, talan ez egy bug az uj rendszerben ami update utan nem derult ki, leven azota ugyanaz volt az ip cim.
Masnak esetleg hasonlo problema?
Mar irtam az asustor supportnak, de eddig meg nem valaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest