- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
A beállítások elfelejtése biztosan nem RAM öregedés/hiba, hiszen azokat az NVRAM-ban (ami a flash egy része) tárolja a router. Egy NVRAM törléssel (ami, mivel nem ismerem az Asus firmware-okat, elképzelhető, hogy gyári firmware esetén csak factory resettel érhető el) lenne érdemes szerintem próbálkozni.
-
Az N18 egy elképesztően jól sikerült eszköz volt -- én is használom még. Sajnos azonban elszállt felette az idő vasfoga, és maga az általa képviselt vonal is megszűnt. Az N18 egyik nagy erőssége az elképesztően stabil és erős wifi, ami nagy részben köszönhető a monoband 2,4 GHz-es antennáinak -- amilyen már nemigen van semmilyen eszközön.
Az N18 wifis képességeit tehát egyáltalán nem biztos, hogy viszontlátod a mai eszközökön.
Viszont mér nincs értelme nem meshben gondolkozni -- akkor sem, ha még nincs meg hozzá az infrastruktúra másik fele. Különösen, hogy a 65P sem lesz már fiatalabb.
Én az Asus RT-ax57 / 59, TUF 4200 vonalon nézelődnék igények és pénztárca függvényében, azzal, hogy 3-5 évre nem 10e Ft spórolás az anyagilag előnyös stratégia -- hanem a tervezett igényeknek megfelelő eszköz választása.
MaCS
-
-
Gh0sT
addikt
Épp tanulmányozom a menüt. Rengeteg opció van, én is nagyon sok mindent defaulton fogok hagyni. Felraktam, bedugtam net kábelt, engedélyeztem a wifit és alap dolgokra már jó is volt. Port forward, VLAN, dynamic dns, pihole dns server most jön. Lehet, hogy elszüttyögök vele pár órát, de utána nem tervezem, hogy hozzá kellene nyúlnom.
-
norba69
senior tag
Bármilyen routeren a torrentezés csak torrent lite. Korlátozott sebességgel, korlátozott mennyiséget képesek futtatni. Nem teljes értékű megoldás, nem ezzel fogod kimaxolni a sávszéled. Pár dolog letöltésére, visszaseedelésére jó, ha türelmes vagy, de korlátai vannak.
Ezzel érdemes tisztában lenni, mielőtt belevágsz a routeren torrentezésbe, és ne legyenek nagy elvárásaid, akkor nem csalódsz . -
TeeJay
félisten
vargalex féle komplett openwrt-t 2 azaz 2perc volt felraknom rá pedig én sem nagyon szeretek hegeszteni routerre dolgokat.
világosan le írt mindent, kell kemény 2 program hozzá meg az általa kreált FW és már mehet is a cuccra, egy parancsot futtatsz és ha kész indítod újra és tessék már openwrt jön be webes felülettelgyári letöltő program sosem lesz olyan mint a CFW alatt ami van szóval sem az AC65P-vel sem az AC1200GU-val nem úszod meg, és ha jól tudom a Padavan-t felrakni több lépés mint openwrt-t az AC65P-re
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest