- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Santino #21490 üzenetére
A gyári FW sokat közelített a Merlinhez.
VPN-t már nagyon régen tudnak az Asusok, van OpenVPN, IPsec, PPTP és újabban Wireguard is -- szerver és kliens.
A VLAN lehetősége relatíve új és csak komolyabb modellekban van, Guest Network Pro néven.
A legfrissebb, 3.0.0.6-os kiadással Merlin szerint vannak stabilitási gondok, de az általam ismert példányokon nem tapasztaltam ilyet.
MaCS
-
totomusic
tag
válasz
Santino #21483 üzenetére
ASUS TUF AX4200-on valóban működik a RT-AX59U FW? Ezt kipróbálta valaki? Mert nekem ez a TUF-os kinézet nem jó. És sikerült utána visszatenni a TUF AX4200 FW-t?
OpenWRT is volt rajta, mármint a TUF AX4200-on, de a LAN nem volt jó, lelassult, lefagyott. Másik routeren ment a DDNS. Gyári FW-vel jó.
Szerk: Mondjuk abszolút nem ugyanaz a két router, így nem is kísérletezek azzal, hogy feltegyem a TUF AX4200-asra a RT-AX59U FW-t. -
-
válasz
Santino #12775 üzenetére
Szia!
Esetleg más oka is van a cserének, vagy csak az új net? Azért kérdem, mert ugye nekem is volt RT-N18U routerem Tomato-val, ami kiszolgálta az 1000Mbps DIGI netet is, ami PPPoE kapcsolattal ment. 250Mbps-t még kikapcsolt CTF-el is megold, szóval önmagában ez nem indokolja a cserét....
-
válasz
Santino #6622 üzenetére
Biztosan igazad van.
Ebben én sem vagyok otthon, de gyanúm, hogy aki SSH Tunellinget használ, az tudja, hogy mit csinál.
Mélyebben sajnos nem értek hozzá, de szerintem jó ökölszabály az, hogy ha nem tudjuk, hogy mit csinálunk, akkor a WAN-elérést ne nyissuk ki a net felé.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest