- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Skilly #13526 üzenetére
Jobb néha a boldog tudatlanság és ha nem olvasgat itt sokat az ember, mert az eredetileg tervezett büdzsé helyett hamar rábeszéli magát a többszörösére..
Ehelyett szerintem válasszuk ki keretünknek megfelelő ajánlások közt szereplő Asus routert és nem fogunk nagyon melléfogni egyikkel sem. Ha megvan és minden szép, stabil a rendszer és jó a lefedettség, akkor örüljünk és használjuk a netet boldogan. Ha nem akkor keressünk megoldást a problémára.
Nyilván nem véletlen, hogy az ajánlás idején 54-55k körüli áron, a te céljaidhoz ajánlott 92U-nál jobb a 65k felett induló 86S, sőt annál is jobb 100k felett a 86U. De ha amúgy nincs gondod vele, akkor szerintem felesleges azon keseregni, h van erősebb jobb, és h más miket tapasztalt otthon mérve, mert lehet nálad pont tök máshogy lenne..
Én AX58U-t vagy TUF5400-et akartam, diginetem van és elbizonytalanitott mikor olvastam h valakiknél digivel ezen routerek instabilak voltak, míg a 92U ugyanitt, ugyanazon beállítással stabil. Végül mindent összevetve ilyet vettem és nem bántam meg. Olcsóbban vettem mint a fenti kettő lett volna, a dizájnja ennek tetszik legjobban (álló tipus be se férne a kijelölt helyére) stabil, javult a lefedettségem, és sztem ez a legfontosabb. Hogy hány % a CPU terhelés, meg hogy 600 vagy 800Mbps van a telefonomon az annyira nem lényeges nekem.
-
blakey
titán
válasz
Skilly #13526 üzenetére
"Itt a topikban is rengeteg szó esett az AX92U-ról, röviden, ne vedd meg." Mégis a 86S-t kellett volna választanom? - amikor van jobb választás akkor miért válaszd a gyengébbiket? Nem azt jelenti, hogy sz@r, annyit tesz, hogy van jobb. Kipróbáltam néhány routert az elmúlt 1,5 évben, AX92U, AX82U, AX58U, AX68U, AX86S. Bármelyiket választod, jó, de ha sorrendet kéne állítani akkor bizony van gyengébb és erősebb, jobb, és rosszabb.
-
kezo0
addikt
válasz
Skilly #13463 üzenetére
A gyári fw-ben tényleg van egy ilyen furcsaság, hogy amikor frissíti az éppen kapcsolódó kliensek listáját, akkor egy pillanatra mindig eltűnik a kábelen kapcsolódó kliensek füle, mintha kábelen egy eszköz sem kapcsolódna. De ez nem jelenti, hogy ekkor a kábeles kapcsolat ténylegesen meg is szakad. Ez csak egy kis bosszantó bug a gyári firmware UI-ében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest