- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
sts
csendes tag
Jó persze, tényleg nem felesleges a zalman :) Tényleg halk és a proci is majd megfagy tőle :) (40 fok fölé ritkán megy).
Tegnap próbálkoztam még kicsit nagyobb fesszel. Hát sajnos nem sikerült sokkal többet elérni, úgy néz ki ez a 240-es fsb be van betonozva. Egyszer elindult 250-en de akkor már 1.850voltot kapott.
Mindegy, azt hiszem a 3000/460-al is el lehet lenni mostanság még :)
Később meg ha lehetőség adódik kipróbálok majd másik procit is. -
sts
csendes tag
5:4-ben néztem a 250-es fsb-t és sajnos nem bírta. 240-ig még ment rendesen, de 250-nél már meg se nyikkant.
Most viszont pont a memória miatt megy csak 230-on, mert addig bírja 1:1-ben, és gondoltam jobban megéri 230 1:1 mint 240 5:4, bár ezt még nem mértem semmivel.
A tervem (álmom?) az volt hogy 5:4-ben megy majd a mem, 250-270 fsb-vel, de sajnos a proci úgy látszik nem bírja. Pedig még zalmant is beszereztem procira, ami így sajnos kissé felesleges költekezésnek tűnik.
[Szerkesztve] -
sts
csendes tag
Hát nem hideg, de nem vészes, inkább langyosnak mondanám.
így használom 1 hete folyamatosan (7x24), memtest futott rajt párszor, meg windows megy rajt játékokkal, 3dmark-al és teljesen stabilnak tűnik.
pedig két gagyi 256-os samsung modul van benn cc4-es ic-kkel (3-4-4-7) egy 2,6@3-as p4-esben.
470-en viszont már hikákat adott memtest.
proci viszont sajnos nem megy 250-es fsb-vel 1.625-ös fesz mellett, így inkább 1:1-ben használom 3g-n (fsb 230)
még lehet hogy nagyobb fesszel megpróbálkozok, de igazából egyelőre ezzel a 2990/460-al tökéletesen jól elvagyok.
szerk: ja és a memória 2,7v-ot kap (vagy 2,75 már nem emlékszem pontosan)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- Motoros topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged