Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konrad
aktív tag
FEL!
-
konrad
aktív tag
FEL!
-
konrad
aktív tag
Up!
-
konrad
aktív tag
UP
-
konrad
aktív tag
Engem is érdekelne 1 ilyen bios csip.
-
Xerox
tag
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29023 résznél is. Véletlen OK-t nyomtam
-
Xerox
tag
Engem nem izgat a topik rondítása kivételesen, amúgy használtan vettem egy alaplapot és hiányzott belőle. Ehh.
Aztán nem tudom, hogy ha pl. már lenne benne és akkor nem indulna a gép akkor mitől lehet? De egyébként ezt leírtam a
-
Krisz@1975
tag
nem direct rondítottam
el a topicot
-
Krisz@1975
tag
Miért kell a chip?Elveszett
? vagy elflashelted?
De most komolyan!
A volt gépem ilyen volt és it van a szomszédban most nem tudom milyen forma chip van benne de ha hotswappel menthető a tiéd segítek szívesen! -
Krisz@1975
tag
Miért kell a bios chip?Elvesztett
vagy elflashelted?
De most komolyan! -
karib
addikt
Normál boltban szerintem nem tartanak soha BIOS chipet. Inkább bontóban érdemes keresni, vagy szervizekben. Meg hát aztán megflashelni sem egyszerű, vagy EEPROM író kell, vagy működő alaplap és némi hot-swap gyakorlat
-
Xerox
tag
Azt mondják nem éri meg nekik, mert többe kerül a csomagolás kevesebb áru megrendelésénél, mint az áru. Hát pedig vannak olyanok, akik megfizetik a csomagot is, akkor miért nem árulják csomag árával együtt?
-
Xerox
tag
Már tárgytalan a dolog köszi mindenkinek, aki érintett. Egyébként érdekelne, hogy a mostani boltok többségében miért nem lehet kapni chipseteket?
-
Xerox
tag
Minden ASUS P3B-F alaplapba ugyanolyan BIOS chip kell? Vagy lehet, hogy a chipsettől is függ?
-
Xerox
tag
ASUS P3B-F alaplapba keresek bios chipet, ha tud valaki ilyet, akkor megvenném. Sürgősen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest