- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
hali,
hoztak nekem egy notit (asus s96j) hogy nem megy rajta a webkamera. ez egy Bisoncam névre hallgató webkamera és valóban ha sajátgépen rányomok az ikonjára kiírja az inicializálás ablakot, aztán jön egy hiba hogy Adatvégrehajtás megakadályozása, és kinyírja az explorer.exe-t. sajnos háttérinfóm nincs hogy milyen telepítések vagy buherálgatások előzték meg a probléma kisarkosodását, de az biztos hogy működött mert én magam telepítettem föl rá a win xp-t valamint a drivereit, és a tulaj is használta (és egyébként nekem is pont ilyen notim van és azon is műxik).
van valakinek tippje hogy mit kellene megnézni? windows frissítések vannak, próbáltam régi és új kamera drivereket (cdjérőlről is), víruskill, spywarekill, defrag megvoltak. -
romeozor
csendes tag
üdvözlet,
van nékem egy ASUS A6Ja (S96J) laptopom (Merorm procival) ([link]) amin egy winXP szolgált hűségesen de már beteg volt és úgy döntöttem lelövöm. a helyzetből adódóan gondoltam felrakok egy 32bites vistát. nagyjából működik a dolog, de a billentyűzetet az istennek sem bírom rendesen megcsinálni. gondolok itt az Fn+ wlan on/off, mute, hangerő és az extra Powergear/Böngésző/Mail/Touchpad on/off gombokra. a fényerő és hibernálás melót gondolom elvégzi a maga programozott módján a vista (mert működnek), de ez sajnos nem elég. ezen a fórumon [link] vista fémjelzett driverek vannak belinkelve de valahogy mégsem jön össze a dolog. valakinek van ötlete, isteni sugallata vagy egy működő azonos laptopja cserére?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged