- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
-
villamos
őstag
Feldobtam az S62J típusú csodára egy Windows 7 -et, csakhogy nincsenek hozzávaló driverek, így a kijelző is csak 600x800 -ban működik, ami enyhén szólva nem az igazi. Felmentem ugyan a gyártó oldalára, de nem talált ilyen típust. Persze google -ben is kerestem, de az sem segített sokat.
-
villamos
őstag
Végül is megpróbáltam szétszedni. A kijelzőt mechanikailag, illetve a zsanérokat, a gép két szélén lévő csavar tartja alul. Ha ezeket kicsavarom, akkor le lehetne szedni a kijelzőt.
A kijelző két vastag kábellel kapcsolódik az alaplaphoz, ezeket ki lehet húzni. A kijelzőben van a wifi antenna is beépítve, két vékony vezeték megy a wifi modulhoz. A wifit úgysem használom majd, így ez nem baj. A problémát a videokártya hűtőjére csavart két apró csavar jelenti, legalábbis az egyikük. A vékony teszkós órás csavarhúzókkal eleve nehéz erőt kifejteni, de ez olyan erősen bele van csavarva, hogy egyszerűen meg sem moccan. Végül feladtam, és összeraktam. Szerencsére továbbra is működik. -
villamos
őstag
Sziasztok! Egy kis tanácsra lenne szükségem.
Van egy kicsit régebbi Asus note -om. A típusszáma S62J. A gép tökjó, de van egy igen nagy probléma vele, ugyanis konkrétan kezd szétesni a burkolat, illetve szétporlik, főleg a kijelző zsanérjánál. A gépet használtan vettem, és akkor is voltak már ilyen-olyan repedések. Az előző gazdája ezt meg is mutatta. Olcsón hozzá tudtam jutni annak idején. A zsanér probléma gondolom az állandó nyitástól, csukástól van. A gépen viszont van vga kimenet is. Mivel gyakorlatilag csak asztalon használom, és nem nagyon viszem sehová, így arra gondoltam, hogy valahogy le lehetne szerelni róla a kijelzőt, és helyette rátenném egy 17" -os TFT monitorra. A kérdés az, hogyan tudom ezt megtenni? Mennyire kell szétszednem a gépet, hogy le tudjam róla szedni a kijelzőt?Persze gondoltam arra is, hogy mi lenne ha egyszerűen nem csuknám le. Akkor nem repedne, illetve törne tovább, de sokszor előfordul, hogy éjszakára is bekapcsolva hagyom a gépet. Olyan is előfordul, hogy félre kell rakni az asztalon egy időre, ilyenkor is inkább lecsukom. Ha viszont egy monitorral kiváltanám a kijelzőt, azt ki lehetne kapcsolni.
-
villamos
őstag
Újabb láma kérdés. Előre is bocsánatot kérek.
Találtam egy 400G 2,5 Samsung vinyót a 100G helyett, a fordulatszámuk megegyezik, csak az a kérdés, hogy méretileg belefér e, a gépbe, nem e magasabb ez a merevlemez? Mert a 100G -kb fél centi vastag sincs, ez meg négyszer akkora kapacitású... -
villamos
őstag
Újabb kérdés merült fel bennem. Szeretném S62J típusú gépemben kicserélni a merevlemezt. Jelenleg egy 100Gb -os kapacitású Samsung HM100 JI típusú SerialATA merevlemez van benne, de ehelyett nagyobbat szeretnék. Bármilyen SerialATA merevlemezt beletehetek a gépbe?
Vagy inkább vigyem el a boltba a merevlemezt, hogy csókolom én egy ilyet szeretnék, csak nagyobbat? -
villamos
őstag
Köszi a segítséget, sikerült kiiktatni az intelt az elején, most a posttal indít.
Következő kérdés, ber ez kicsit talán off lesz. Most fogtam, és kivettem belőle az akksit, majd így akksi nélkül dugtam rá a tápra, és így is működik. Az a kérdésem, hogy ez normális e, és használhatom e így a gépet nyugodtan. -
villamos
őstag
Nos:
Adott egy Asus S62J típusú gép. Meg szeretném nézni a Bios -t, de nem tudom hogyan lehet elővarázsolni. A gép egy intel nyitóképernyővel indít. Hiába nyomom eközben a delt a gép indulásakor, nem lép be a biosba. Gondolom akkor másik billentyűkombinációra indul.
Kerestem manual -t a neten a géphez, de amit találtam nem hajlandó elárulni, hogyan indíthatom a bios-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest