- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
-
villamos
őstag
Feldobtam az S62J típusú csodára egy Windows 7 -et, csakhogy nincsenek hozzávaló driverek, így a kijelző is csak 600x800 -ban működik, ami enyhén szólva nem az igazi. Felmentem ugyan a gyártó oldalára, de nem talált ilyen típust. Persze google -ben is kerestem, de az sem segített sokat.
-
villamos
őstag
Végül is megpróbáltam szétszedni. A kijelzőt mechanikailag, illetve a zsanérokat, a gép két szélén lévő csavar tartja alul. Ha ezeket kicsavarom, akkor le lehetne szedni a kijelzőt.
A kijelző két vastag kábellel kapcsolódik az alaplaphoz, ezeket ki lehet húzni. A kijelzőben van a wifi antenna is beépítve, két vékony vezeték megy a wifi modulhoz. A wifit úgysem használom majd, így ez nem baj. A problémát a videokártya hűtőjére csavart két apró csavar jelenti, legalábbis az egyikük. A vékony teszkós órás csavarhúzókkal eleve nehéz erőt kifejteni, de ez olyan erősen bele van csavarva, hogy egyszerűen meg sem moccan. Végül feladtam, és összeraktam. Szerencsére továbbra is működik. -
villamos
őstag
Sziasztok! Egy kis tanácsra lenne szükségem.
Van egy kicsit régebbi Asus note -om. A típusszáma S62J. A gép tökjó, de van egy igen nagy probléma vele, ugyanis konkrétan kezd szétesni a burkolat, illetve szétporlik, főleg a kijelző zsanérjánál. A gépet használtan vettem, és akkor is voltak már ilyen-olyan repedések. Az előző gazdája ezt meg is mutatta. Olcsón hozzá tudtam jutni annak idején. A zsanér probléma gondolom az állandó nyitástól, csukástól van. A gépen viszont van vga kimenet is. Mivel gyakorlatilag csak asztalon használom, és nem nagyon viszem sehová, így arra gondoltam, hogy valahogy le lehetne szerelni róla a kijelzőt, és helyette rátenném egy 17" -os TFT monitorra. A kérdés az, hogyan tudom ezt megtenni? Mennyire kell szétszednem a gépet, hogy le tudjam róla szedni a kijelzőt?Persze gondoltam arra is, hogy mi lenne ha egyszerűen nem csuknám le. Akkor nem repedne, illetve törne tovább, de sokszor előfordul, hogy éjszakára is bekapcsolva hagyom a gépet. Olyan is előfordul, hogy félre kell rakni az asztalon egy időre, ilyenkor is inkább lecsukom. Ha viszont egy monitorral kiváltanám a kijelzőt, azt ki lehetne kapcsolni.
-
villamos
őstag
Újabb láma kérdés. Előre is bocsánatot kérek.
Találtam egy 400G 2,5 Samsung vinyót a 100G helyett, a fordulatszámuk megegyezik, csak az a kérdés, hogy méretileg belefér e, a gépbe, nem e magasabb ez a merevlemez? Mert a 100G -kb fél centi vastag sincs, ez meg négyszer akkora kapacitású... -
villamos
őstag
Újabb kérdés merült fel bennem. Szeretném S62J típusú gépemben kicserélni a merevlemezt. Jelenleg egy 100Gb -os kapacitású Samsung HM100 JI típusú SerialATA merevlemez van benne, de ehelyett nagyobbat szeretnék. Bármilyen SerialATA merevlemezt beletehetek a gépbe?
Vagy inkább vigyem el a boltba a merevlemezt, hogy csókolom én egy ilyet szeretnék, csak nagyobbat? -
villamos
őstag
Köszi a segítséget, sikerült kiiktatni az intelt az elején, most a posttal indít.
Következő kérdés, ber ez kicsit talán off lesz. Most fogtam, és kivettem belőle az akksit, majd így akksi nélkül dugtam rá a tápra, és így is működik. Az a kérdésem, hogy ez normális e, és használhatom e így a gépet nyugodtan. -
villamos
őstag
Nos:
Adott egy Asus S62J típusú gép. Meg szeretném nézni a Bios -t, de nem tudom hogyan lehet elővarázsolni. A gép egy intel nyitóképernyővel indít. Hiába nyomom eközben a delt a gép indulásakor, nem lép be a biosba. Gondolom akkor másik billentyűkombinációra indul.
Kerestem manual -t a neten a géphez, de amit találtam nem hajlandó elárulni, hogyan indíthatom a bios-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest