- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Arról tud valaki, hogy mi ez a kavarás a touchpadba épített numpad körül az idei ROG G szériás gépeknél? Nem egy kritikus feature csak furcsának találom ezt a ködös kommunikációt.
A héten vettem egy Asus G513RM-HF235 típusú gépet, és nincs (vagy nem működik) a touchpadba épített numpad. Ezt azért furcsállom, mert a gyártó oldalán az összes marketing képen ott van, illetve a driverek között ha kiválasztom az én gépemet, ott is megjelenik a numpad driver:
Mindeközben viszont több külföldi tesztben is olvastam, hogy az elődökkel ellentétben nincs már ebben a gépben.
-
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ASUS G513RM gépet, viszont a legtöbb modell 8GB memóriával jön gyárilag, ami már nemcsak játékra kevés 2022-ben szerintem.
Ezek a gépek ugye még mindig garanciavesztés nélkül bővíthetőek SSD és RAM terén? Házilag vagy bármilyen laptopszerviz által elvégezhető? Nincs garancia plomba a csavarokon? -
válasz
blue_23 #30535 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem tegnap este hozzátenni, hogy pontosan miben mértem ezt.
Unigine Valley benchmark, 1080p full-screen felbontás, High Quality, élsimítás nélkül. CPU hőmérsékletet majd még a héten megnézem. Tudtok rá jó monitoring programot ajánlani, ami játék/benchmark alatt is rögzíti? -
válasz
MaxxDamage #30532 üzenetére
Én is nemrég vettem egy Asus G531GU-t, és eddig nagyon tetszik. A touchpadja a legjobb amivel eddig dolgom volt (MacBook Pron kívül), első laptopom amin öröm dolgozni egér nélkül is. A teljesítményre sincs panasz. összehasonlítottam a régi laptopommal:
Dell Inspiron 7559 - i5 6300HQ, 8GB RAM, GTX 960M 4GB:
Min: 18 FPS
Átlag: 44 FPS
Max: 80 FPSAsus ROG G531GU - i7 9750H, 16GB RAM, GTX 1660 Ti 6GB:
Min: 41 FPS
Átlag: 130 FPS
Max: 223 FPSA GPU hőmérséklet 72-73 foknál állt be a 3 mérés alatt, feljebb nem ment, és közben nem is volt túl hangos a gép.
-
válasz
Sidorovich #30491 üzenetére
Azóta sikerült rájönni. Ezeken az Asus drivereken nem egyszerű kiigazodni. Rengeteg van, és nem mindegy milyen sorrendben teszed fel, emellett valamennyit a Windows 10 rögtön az első indításkor felrak, ráadásul nem is tudni milyen verziókat (biztos nem a legfrisebbet).
Szóval a ROG gépeken az Armoury Crate beüzemelése:
https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1037674 -
válasz
MaxxDamage #30490 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés: használja valaki a Armoury Crate alkalmazást? Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=Fke6jjXAQ4Q
Én is felraktam, de már ez se volt egyszerű. Sehol nem találtam az Asus honlapján letöltést rá, csak a Windows Storeban leltem rá. Viszont nálam alig 2 menüpont van balolalon, semmit nem tudok állítani.
-
Sziasztok!
Az ASUS G531GU gépen van egy USB 3.1 Gen2 Type-C csatlakozó, ami támogatja a DP csatlakozóként is tud működni. Ez azt jelenti, hogy ha így csatlakoztatom egy G-Sync képes monitorhoz, akkor a G-Sync is működni fog? (Sajnos még nincs itthon USB-C - DP kábelem, így még nem tudtam kipróbálni.)
Valahogy túl szép, hogy igaz legyen érzésem van.
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
MaxxDamage #30473 üzenetére
Köszönöm! Meggyőztél!
Asus lesz!
-
válasz
MaxxDamage #30471 üzenetére
Köszi!
És meddig tartott ez a művelet? Futár elvitte, mennyi idő után láttad viszont a gépedet?
-
Sziasztok!
Éppen új laptopot tervezek venni, és egy Dell és Asus gép között vacillálok. Az Asusnak milyen a garanciális ügyintézése? Eddig nem volt bajom laptoppal, de ha mégis, nem mindegy, hogy beviszem itt Budapesten 1 hétre a Dell szervizbe, vagy elviszi a futár és 1-2 hónapig nem látom. Még mindig rossz az Asus garancia?
Egyébként ezen az Asus gépen nincs webkamera vagy csak ennyire jól elrejtették?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest