- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Szia.
Hasonló dolgot csinált az én K70IO-m is, a következőket javaslom.
A bekapcsoló gombbal pár percig azért harcolj, nyomkodd, hol erősebben, hol gyengébben, hosszabb-rövidebb ideig, majd ha ez nem használ, próbálj meg egy másik tápot. Ha rendesen be volt csomagolva és nem Ace Ventura szállította a lapost, akkor elvileg nem kellene tönkre mennie az alaplapnak.
Sajnos az én laposom most már olyan éllapotban van, hogy a gombja sokszor akár egy percig sem reagál. Volt, hogy egy áramszünet után 5-7 percbe telt, amíg be tudtam kapcsolni, addig folyamatosan játszottam a bekapcsológombbal.
Én midnenképpen kipróbálnám az általam javasoltakat mielőtt eltemeted az alaplapot.
-
Diokhan
addikt
Üdv! Ma reggel bekapcsoltam a lapost, (K70IO) simán elindult, majd egyszer csak elment a kép kb fel órával később, azóta nem lehet bekapcsolni! Ha bekapcsol, elindul de utana kikapcsol es minden elkezd gyorsan villogni es a hangfal is pattog ugyanolyan gyorsan! Ha ki van kapcsolva es be van dugva a táp, ugyanúgy villog a töltés LED es pattog! Egyszer el tudtam indítani táp nélkül de sajnos az akku mar nullás, így nem tudom tesztelni csak akkurol! Valami ötlet? Előre is köszi!
-
Diokhan
addikt
válasz
Tails111 #25568 üzenetére
Amióta nálam van, nem! Nagyjából egy éve, de szerintem előtte sem! A dolog érdekessége, hogy amikor nézem a filmet (X-akták fan vagyok, munka utan napi 8-10 rész) es előjön a hiba, úgy tudom csak vissza hozni a képet, ha kihuzom majd vissza dugom a tápot.
Szerinted egy tisztítás segíthet? Soha nem szedtem meg szét ilyen lapost, nem tudom, hogy sikerülne-e megjavítani ...! -
Diokhan
addikt
Üdv! Van nekem egy Asus K70IO tipusú remekművem, de mostanában rosszalkodik! A jelenség a következő:
Film közben egyszer csak szürke lesz a kép es a felső harmad csikozodik, néha pár másodperc múlva visszajön, néha csak úgy ha ki húzom a töltőt. Eddig kétszer csinált olyat is, hogy nem volt háttér világítás, azt csak úgy tudtam orvosolni, hogy minden kihúz, akku ki, power gomb nyomkod egy ideig majd 10 perc pihenő! Utána akku be, minden bedug es ujra működik! Tudja valaki mi okozhatja a hibát? -
Diokhan
addikt
Sziasztok! Adott egy Asus K70IO lapos win 8.1-el, es van mar jo pár éves! Mostanában azt csinálja, hogy random elszürkül a kép es a teteje csikozodik is! Néha eger mozdítas segít, néha a képernyő lehajtas majd vissza fel, de legtöbbször az segít, ha kihuzom es vissza dugom a tápot az oldalán! Találkoztatok mar hasonló problémával? Tudja valaki miért van ez? Egyre többször csinálja, pedig hetente 3-4x kapcsolom be csak...!
-
Diokhan
addikt
válasz
nemzavarsz #20061 üzenetére
Szia!
Bocs a kesoi iraasert, meloztam sokat...Megmondom oszinten, nem figyeltem, mert voros volt a fejem az idegtol. Erdekes, de egy VGA driver butitas ugy nez ki, hogy megoldotta. Ha legkozelebb elkezdi, a HDD lesz az elso, amit megfigyelek. Nagyon koszi a tippet!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Adott egy Asus K70IO laptop, ami a kovetkezot produkalja. Frissen rakott WIN7-nel is megakad minden elojel nelkul, akar tobb tiz masodpercre is akar az asztalon vagyok, bongeszoben, vagy epp jatekban. Korabban jol mentek rajta a jatekok, egy ideje elkezdte ezt csinalni es a WIN resintall sem segitett. Van valakinek valami otlete, hogy mi okozza a problemat? Talalkozott mar valaki hasonloval?
Valaszokat elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest