- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Asus F3M Ap111 laptopra tettem fel WIN7-et (64bit). néhány drivert megtaláltam, az eszközkezelő nem jelez hibát, de touchpad nem megy rendesen, 'Fn' gombos billentyű kombinációk nem aktívak.
Hol találhatnék WIN 7-es drivereket még ehhez a géphez? -
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Ideje lecserélnünk Asus F3M AP111 Laptopunkat.
AMD Turion MK38-as Proci, 2 Gb memória, 120Gb-os vinyó, cserélt zsanérok, nagyon gyenge akksi(kb 5 percet bír). Töltő leírás cd-k megvannak hozzá.
szerintetek mennyiért lehet eladni egyben akár bontásra is? -
gonger
senior tag
Na, megjött az Asus F3M-hez rendelt utángyártott akksi. Németektől rendeltem végül, bár mindent Kínában készítenek, de Ők írtak mindenféle ISO 9001-es minőségbiztosítást, német tervezést stb.
Egy problémám van csak: a gépbe rakva nem töltődik. A win 7 szerint nincs is telep csatlakoztatva.(telep nem észlelhető és csak a sárga led villog)
Ha lehúzom töltőről, akkor ismeretlen hátralévő időt ír ki a telepekre és kikapcsol alvó üzemmódba.
MIt kellene tennem? mások azt írták, hogy ebayről rendelt akksikkal nem volt baj, de volt aki más gyártók gépeinél Bios frissítést alkalmazott.
Asusnál volt már hasonló tapasztalata valakinek? -
gonger
senior tag
én egyszer láttam, ahogy az F3m-et szétszedik és zsanért cserélnek. gyakorlatilag alaplapig kellett bontani.
Nem biztos, hogy ezután egyedül belekezdenék, bár tényleg nem agysebészet, de vannak okosságok, amiket érdemes ismerni hozzá. szerintem ha megvan az alaplapod, bízd a cserét olyanra, aki ezt rutinszerűen végzi. azt a pár ezret már megéri -
gonger
senior tag
ezt az akksit néztem ki. olcsó és 2 év garanciát ad rá, amit tuti nem tudok Kínában érvényesíteni, de más árusok csak 3 hónapot adnak az ugyanilyen kinézetűre.
Szinte 100%, hogy ez sem eredeti, ami nem zavar ha jól illeszkedik és nem veszíti el a teljesítménye nagy részét 1-2 hónap után -
gonger
senior tag
Sziasztok!
Régi Asus F3M laptop gyári akksija már csak perceket bír töltés nélkül. Itthon a gyári aksi horror árban van (20 ezer felett).
Ebay-ről utángyártott beszerezhető 8-10-12e Ft értékben függően attól, hogy mennyi postázás.
Érdemes ilyet venni a gyári helyett? Próbálta már ezeket valaki?de olyan is van amit eredetinek hirdetnek és 10 e alatt itthon van szállítással:
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
Asus F3M-hez keresek ép alsó és felső gép fedelet. arra az alsóra gondolok, amin a lábak is vannak, amire az akksi is cstalakozik...
és arra a felsőre ami a billentyűt és a touchpadot veszi körül(ezüst).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest