- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Ianbond #29034 üzenetére
,,csak én naívan azt gondoltam vki biztos tud vmi jó és használható tanácsot adni, de tévedtem."
Jahh, hát szokták mondani, kis pénz, kis foci. Abból az összegből kb azt veszel, amit akarsz. Mindegyik egy talicska fos. Tanácsot szeretnél, oké... tegyél még ahhoz a pénzhez egy kicsit, mert játékra is alkalmas, elfogadható minőségű gépet, amihez bárki csak ajánlati szinten a nevét adná, ennyiért nem kapsz. 300 fölött akad egy-két dell, ami szóba jöhet.
Szerk: De közben úgy látom kaptál választ a másik topikban is. -
NTonee
veterán
válasz
Ianbond #29034 üzenetére
Ezek a külső hőmérsékletek. Igen, alapvetően árulkodó lehet, azonban engem az érdekel, hogy a procit, vgat, stb milyen hőmérsékleten tudja tartani komolyabb terhelés közben. Ebben jobb a y520, bár nem sokkal. Az acerek között nemrég még volt valami vx15. Az egészen összeszedetten működik állítólag, csak lényegében egy darabot nem találni belőle.
Viszont ez nagyon nem ebbe a topikba való. Van a "milyen notebook vegyek?" és a gaming notis téma, ne itt offoljunk. -
NTonee
veterán
válasz
Ianbond #29032 üzenetére
Nem tudom, hogy hol nézted, de kétlem. A gl553 iskolapéldája a borzasztó hűtésnek. Annál csak jobbat lehet csinálni. Az y520 sem sokkal jobb amúgy, az sem lenne épp az ajánlott gépek között. Már csak a tmx nyújtotta garanciális szerviz miatt sem. A másik dolog ennél az asusnál, hogy hát belülről csupa gagyi műanyag. Kicsit csúnyábban nézel rá, magátol kihullanak a csavarok is.
Szerk: ha annyira ilyet szeretnél, vedd meg, de már a másik topikban is reagált valaki a felvetésre, ami ugyan szűkszavú volt, mégis sokatmondó.
-
NTonee
veterán
válasz
Ianbond #29028 üzenetére
Ebben az árban nem hiszem, hogy találsz elfogadható gépet. Az sem véletlen ám, hogy még az acer hasonló specifikációjú gépe is közel 50ezerrel drágább, mint a gl553. A gaming notis topicban is feltetted a kérdést, ott talán ajánlanak valamit. Asustól ebben az árban nem tudnék ajánlani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest