- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
bazsee83 #17229 üzenetére
Szia,
Bocs hogy csak most írok, de gondoltam megosztom én is a tapasztalatom:
Páromnak 4-5 éve van meg a X51RL először Celeron CPU volt benne 1GB RAM-al, most T5550 2GB RAM-al (nem rég egy T7400-assal próbáltam, mert kaptam egyet másik notiba kellett betenni, de gondoltam ha már nálam van meg is nézem mennyivel jobb, annyival nem volt jobb, hogy vegyek egyet maradt a T5550).
Az XP tökéletes a gépen, de nekünk, most Vista SP2 van. a Vistat vlite segítségével kiheréltem minden olyat ami nem kell töröltem, főleg a drivereket. Telepítés után a saját drivereit tettem fel és lefrissítettem nincs 16 GB az oprendszer páromnak napi használatra tökéletes, a gép korához és hardvereihez képest gyors.
Viszont hiába van Vista driverei a flash-nél szétesik a driver, sajnos a 11.x flash-t már nem igazán bírja, az előttiek nem volt gond. A 7-esre fel lehet tenni a vista drivereket, de többször fog szétesni a videó driver mint vista alatt. -
Kicsirics77
veterán
válasz
bazsee83 #17221 üzenetére
használhatod win7-tel de vga vezérlő nem lesz
igen érezhetően gyorsabb de szerintem xp vel sem lassú,főleg ha az ember odafigyel mit telepít
én kb 4 évig használtam egyhuztomba egy xp rendszert és a végén csak azért cseréltem le mert nem volt kedvem frissíteni hanem egyszerűbb volt tisztán feltenni az sp3-at
szóval semmi baj az xp-vel -
Kicsirics77
veterán
válasz
bazsee83 #17219 üzenetére
Sehol nem fogsz találni mivel emlékeim szerint vista volt talán még hozzá de arra sem mernék megesküdni,ez gép xp-vel vagy linux mint 13 lxde-vel tökéletes,tapasztalatból mindim mert az egyik laptopom ilyen.
igen a vista volt az utolsó támogatott oprendszer erre a gépre
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest