- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
A helyzet változatlan, mindent eltávolítottam, majd feltettem a wireless consloe utility-t. bluetoothnál kiírja, hogy "please plug in the bluetooth device and click OK button"... miközben épp a drivert teszi fel... OK-ra kattintva semmit sem csinál, tölt-tölt, és kidobja ismét, mégsére kattintva meg kilép a telepítőből.
Wirelessnél pedig ugyanaz a probléma, mint eddig: nem tudja elindítani az eszközt, és már mindenféle drivert kipróbáltam már. Minden be van kapcsolva, a led is világít elől, mármint a wireless-é, a bluetooth-é nem.
köszi a sok segítséget, de ez valamiért nem akar működni, még nem tudom miért, de rá kell jöjjek, érdekes módon a vezetéknélküliekkel van gondja, csak nem tudom mi blokkolhatja, mert minden általam felsorolt lehetsőgé szerint jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest