Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13
üzenetére
Az iGPU az egy nagyon hasznos jószág pedig. Ezekben már mvaa jó szinten van. Simán nézem a filmeket, youtube videókat minden szir szart és a dGPU meg se mozdul. Nem melegszik a gép sem annyira ilyenkor. Radeon software mindenképp kell, és szerintem ezt ki offolni sem tudod, mert úgy is vissza fogja magát tenni. AC-ben tudnál adni neki egy ULTIMATE pofont, ami kikapcsolja, de az meg nincsen. AC-n belül is minden up to date? Mert ott is szokott lenni egy rakat frissítés állandóan.
Az AMD mindig is jó volt az iGPU-ban, ezt nem is lehet tőle elvenni.
Szerk: BIOS-od mikori?Szerk:
Lalikiraly
Ez nekem egy teljesen új felület, én ezt fel se ismerem. Mindjárt ránézek. Mindenképpen szoftveres nyűg lesz , rendszeresen probléma van vele. Amúgy baromi jó cucc amikor működik egész más élmény a film/zene. Nekem mostanság nem volt gond vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx