- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Az én gépem is magától felkel mióta W10 van rajta és caddy van benne. Érdemes lenne a caddyn található kapcsolót átbillenteni a másik állásba, elvileg ilyen alvás/kikapcsolási gondok kiküszöbölésére van ott.
Én még nem piszkáltam, de ha jobban ráérek lehet hozzá fogok csesztetni. -
Gergosz2
veterán
Érdekes.
Nem tudom, mennyire segít, de nekem is volt hasonló gondom. Nálam a vezeték nélküli egér okozta a bajt, mert nem kapcsolt ki vagy valami hasonló. Ha alvóba tettem a gépet , már arra is felkelt, ha nagyon kicsit megmoccant az egér, még kattintani sem kellett.
Gondolom már nézted, hogy mi keltette fel legutóbb a géped,ha nem akkor érdemes ránézni.HDD caddy-s rész nekem Window-os bugnak tűnik. Elvileg a W8 is sokat parkoltatja a HDD fejet, hogy spóroljon. Gondolom W10-nél is van ez(nem mondom 100%-ra de valamit ezzel kapcsolatban is olvastam, hogy a W10 még többet csinálja.), és ha akkuról megy akkor még jobban visszaveszi.
Amikor elfelejtettem, hogy fent maradt a notebook fan control és túráztatta a gép ventijét akkor olvastam utána a Power4Gear-nek, és ott is számoltak be páran arról, hogy ez is bugos lehet, és nem nagyon csinálja azt amit kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Linux Mint
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Windows 11
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest