Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Nos, nagyon köszönöm, a segítséget! Mindent sikerült beüzemelni!

Abban igazad van, hogy ki így kéri, ki úgy, de a fő típusmegjelölés utáni sok-sok szám és betű halmaza nem pontosan azt a célt szolgálná, hogy be lehessen azonosítani, hogy mi van a házon belül? Ugye ez egy F5M noti, utána szerepel, hogy AP012A. Nem hiszem, hogy itt Magyarországon a kereskedők szétszednék és ki be pakolgatnának modulokat. (pl. BT) Persze nem tudom biztosan a dolgot, de nem logikus. Van a gyártó, kidobja a termékskálát, a vásárló meg válogasson.....szerintem.....
Társprocesszor gond: Alapból csak az NVIDIA Nforce driver-t tettem fel, amit az NVIDIA oldaláról töltöttem le. (ezt még a SATA driver miatt). Miután az ASUS oldaláról letöltöttet is felraktam (inf), megoldódott.
WLAN: Először ki kellett kapcsolni minden titkosítást, és MAC szűrést, akkor meglátta, routerben hozzáadtam a MAC címet, és utána visszakapcsoltam minden titkosítást, szűrést, és működött.
Hozzáadott lemez: gondolom az valóban úgy működik ahogy mondtad, csak a probléma annyi, hogy az VISTA-s. XP-s nincs. csak így darabonként...gáz....én biztosan úgy csinálnám ASUS helyében, hogy le lehetne tölteni darabonként, és lenne plusz egy kép-file, amit elindítunk, és felismer, feltelepít minden szükséges dolgot.
Azt még sajnálom, hogy „NB Probe” ehhez nincs, csak Vista-hoz. Láttam, hogy pl F5R-ez is van XP-s, de ehhez nincs.
No, de mindegy! Minden jó, ha jó a vége, Működik, megy minden.
Egyébként csak ajánlani tudom mindenkinek ez a laptopot, elég gyors, gyorsan boot-ol, jól kezelhető, nekem tetszik. (még a hétvégén nyüstölöm, aztán visszaadom a tulajnak)
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx