Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz bajnokpityu #43 üzenetére
Közben találtam AutoCAD-es tesztet - és kezdem érteni mire célzol.
https://www.igorslab.de/en/amd-ryzen-9-9950x-in-gaming-and-workstation-test-flashes-of-brilliance-at-work-and-efficient-parity-in-gaming/7/
Én főleg szerveres HPC-s feladatokat értek mérnöki feladatok alatt,Az AutoCAD - eléggé őskori kövület, és full Intel-re optimalizált.
Máshol is olvastam, hogy az AVX-512 -et sok program - azért nem használja ki,
mert az Intel CPU-nál teljesítmény vesztéssel járhat.
és mivel zárt forráskódú és bináris - ez a kompromisszum.
A probléma - szerintem 2/3 -részt szoftveres - és csak 1/3 részt hardveres.
és talán az újabb AutoCAD verzióknál lehet elmozdulás is.Manapság azért 2 újabb érv is bejön.
- az AMD AM5-ös procijai: képesek a (full) ECC memóriát támogatni, ami hosszabb - komolyabb számításoknál életmentő lehet.
- Az Intel 13/14gen cpu-k magasabb freq -jének meg megvan az ára - a degradálódás.--------
De ha valaki könnyű de mégis erős hordozható munkaállomást szeretne,
a jövőre megjelenő - mobil - STRIX-HALO ( 16 zen5, RDNA3.5, akár 128 GB dupla memória sávszéllel ) - elég erős alternativa lehet .Mottó: "A verseny jó!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Laptopok alkatrésznek
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest