Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Milyen bios-od van most? Bár nem tudok róla, hogy a régebbiekkel (ehhez a laphoz) gond lett volna. A fagyással kapcsolatban meg: légyszíves írd le, hogy mi az ide sorrended. (ki a pri. master, pri. slave, sec. *** stb) Légyszíves próbáld meg azt is, hogy elkezdesz másolni a cd-ről a vinyóra. (ha több cd/ cd író van, akkor egyszerre az összesről) Nekem mindig itt indult újra, egyszer gariba megjárta pestet is. Jónak találták, a hiba viszont maradt (ők bios-t frissítettek, ha jól tudom, és megszünt a jelenség, nekem nem) Ez után volt az, hogy bios akkut cserélt benne Bob, és akor jó lett. Ja, meg érdekes volt, hogy gyárilag (én legalábbis nem nyúltam hozzá) a ram magasabb feszre voltjumperelve. Szóval légyszíves ellenőrizd a jumper beállításokat. Hirtelen ennyi.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest