- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
''Csendpengének üzenem: az FSB az valójában CPU FSB (Front Side Bus - minek az elsőoldali busza? A processzornak.)''
Ebben igazad van. Én arra utaltam, hogy a rendszer egyéb összetevőire is hatással van, tehát nem csak a procira, így szerintem nem (teljesen) helyes csak a procira jellemző paraméterként említeni.
Érdekes ''vitára'' (csakis pozitív értelemben!) ad ez a helyzet lehetőséget. A Front Side Bus szerintem (mivel ''busz'') nem igazán a procihoz említhető jellemző. Igaz, hogy a proci egyik legfontosabb paraméterét alapvetően meghatározza, de ez az alaplap része! Analógiát említve: tehát azért, mert Pestet és Pécset a 6-os út ''köti'' össze, ettől még se nem Pest, se nem Pécs része az út, hanem Magyarországé! Így nem említhető, mint ''rész'', sem a procihoz, sem a ramhoz, etc. Mi a véleményed?
Aktív témák
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest