Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Huhh, mesélj még
pls
-
SystemRoot
őstag
Elméletileg már lehetne. A HRP már disztributálja (vagy hogy is mondják
) egy ideje. Hétfőn hoznak be újabb szállítmányt az országba. Én már félretetettem magamnak egyet belőle.
Mondjuk mostanában kicsit kezdek elbizonytalanodni hogy lehet mégsem éri meg az árát...
Mert bár egy sima P5WD2 Premium nál nem sokkal drágább, tehát ha abból indulok ki hogy azt akartam venni akkor megéri a rászánást. De ha megnézem hogy egy Giga 8i955X Pro ~36K akkor azt kell hogy mondja nem biztos megér ez a lap + 22K-t...
[Szerkesztve] -
SystemRoot
őstag
Hopp, hopp. Valami zavar van itt. A P5WD2-E -n sajnos nincs 8-fázisú áramellátás. Vagy nem arra mondod?
Azt csak a P5WDG2-re tették rá tudtommal. Namost ez szerintem nagyon nagy baj (egy ilyen szintű lapnál). Anandtechen is írták hogy a kritikus maximális stabil tuningponton nem érzik ezt a lapot annyira stabilnak mint a Gigabite 975X es variánsát. Nagy kár hogy ezt az egyébként rendkívül jól kivitelezett 8fázisú megoldását erre a lapjára nem tette rá az Asus.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest