Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Engem az Odyssey még száz óra után is lekötött, itt viszont 40 után már kicsit untam, pedig addig legalább akkora lelkesedéssel estem neki mint az elődnek. Most vagyok közel 80-nál.
Loot valóban kevesebb van, illetve ezüstöt, és egyéb szirszarokat kapsz, amiket majd a tradernél tudsz eladni. Itt nem fegyvereket cserélgetsz, és pillanatnyi állapot szerint rakod össze a ruházatot a fejlődés során hanem, már komplett szettel tudsz elindulni, amit majd fejleszteni kell. Hogy kinek melyik megoldás jön be, ez egyén függő. Nekem a görögös megoldás jobban tetszett. Viszont itt meg nem kell dismantle-t nyomogatni.
A world eventek jópofák a játékban, változatosak, ötletesek, de az ötödik régióban szövetségeseket szerezni, már kicsit unalmas, pedig a történetek itt sem rosszak, inkább az én saram, hogy túl erősen égettem.
Nem rossz játék, sokáig kitart majd ez is, de én az Odyssey "szélesebbnek" éreztem. -
Peace
nagyúr
Odyssey-t 150-20 óra elteltével már mocskosul untam. Itt 43 óra körül vagyok és most kezdem élvezni igazán. Rengeteget számít a setting, mert engem ez a vikinges téma behúzott rendesen. Uplay+ előfizetés 15 euró. Kipróbálod 30 napig. Ha nem jön be, akkor csak ennyit buktál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest