- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Asrock H61M-VG3 lappal van problémám. A helyzet az, hogy cask HDD-ről akar bootolni. Hiába állítom be akár a BIOS-ban, akár a külön F11-el kiválasztható boot menüben elsődlegesként a pendrive-ot, hogy arról induljon, csak a HDD-n lévő Windows indul el. A legjobb az egészben, hogy akkor is a merevlemezről bootol, hogyha a BIOS-ban elsődlegesnek a bedugott pendrive-ot adom meg, másodlagos boot eszköznek pedig nem adok meg semmit. Komolyan, mintha szarna rá, hogy mit állítok be. Soha nem volt állítva semmi sem a BIOS-ban, csak a boot sorrend Windows telepítéskor, mivel semmilyen más beállításra nem volt/nincs szükségem. Lehet ezzel kezdeni vmit? Köszönöm.
-
vimes
senior tag
Jól van, már azt hittem, hogy valamelyik fontos eszköznek nem települt a drivere, de szerencsére nem. Első dolog lesz a kikapcsolása.
Kipróbáltam az Eszközkezelőben a kijelölés kitörlését, megnéztem és működik, nem kapcsolja be a billentyűzet a gépet. Köszönöm a segítséget! -
vimes
senior tag
Sziasztok, van egy ASRock H61M-VG3 alaplapom, ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem:
Az első, hogy felkerült a gépre a Win8. Felismert minden eszközt, két kivétellel. A telepítés másnapján láttam, hogy már csak egy ismeretlen eszköz található az Eszközkezelőben. Honnan deríthetném ki, hogy melyik eszközről van szó? A Tulajdonságoknál ezt írja:
Hely: Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer
Hardverazonosítók: ACPI\VEN_INT&DEV_33A0; ACPI\INT33A0A másik, ami elég idegesítő: kikapcsolom a számítógépet, de ha véletlen lenyomódik egy gomb a billentyűzeten, a gép bekapcsol.Találtam valami olyan az alaplap dobozának hátulján, hogy Intel Rapid Start Technology. Ez állítólag deep-sleep állapotba rakja a számítógépe, ami alapállapotban be van kapcsolva a kézikönyv szerint. Jó felé tapogatózok, vagy valami más okozhatja?
Köszönöm -
vimes
senior tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az előbb említett alaplapba, celeron g1620 proci mellé mehet-e 1066 MHz-es memória? Az alaplapnál annyi info van a linken, hogy 1600-as RAM-ok is támogatottak. A CPU Intel ARK oldalán pedig annyit találtam, hogy memory types: DDR 3-1333. Ezek most kizárólagos informácók, vagy csak a azok a memóriatípusok, amiket még kezelni tud?
-
vimes
senior tag
Ez az alaplap tud USB-ről (pendrive) bootolni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest