Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Devil
tag
Köszi mindenkinek a probléma megoldódott. Semi köze nem volt a VGA hoz.
Az alaplap finnyás a proci behelyezésre. Néhányszor ki be rakosgattam a procit és a probléma egyszer csak eltűnt. Ismerős szerelő szerint nem volt benne elég mélyen... amit furcsálok mert a hűtőborda olyan erővel nyomta be hogy én már azt hittem átszúrja az alaplapot
De mégsem.
Tanulság mégis erőböl kell megoldani a problémát. Lehet hogy érzékeny cuccok ezek de ha nem működik ÜTNI KELL!!
/*Jah és részemről topic zárható*/ -
Zofren
aktív tag
mi 30 gépet raktunk ossze nemrégen ilyen lappal, de semmi probléma nem volt veluk. csak bátoritani tudlak.
-
Devil
tag
Na azt az alaplapot kicserélték tegnap mert rossz volt adtak egy ugyan ilyet de a probléma maradt ugyan az. Lehetséges volna hogy 2 alaplapot fogok ki egymás után ami rossz?
Vagy velem van a baj??????
Csendbe zümmög nem sípol nem villog. Semmi jelét nem adja annak sem hogy egyátalán csinálna vmit azon kívül hogy a tápot bekapcsolja s áramot ad a proci hűtőre.
A gép minimumon van azaz csak lap proci memóra +táp. Semmi egyéb periféria.
Vigyem vissza ezt is hogy rossz? De ha adnak még 20 ugyanilyn lapot és mind ezt csinálja akkor mi a halál legyen? -
cherockee
aktív tag
nekem szintén volt valami hasonlo, probálj egy bios cmos null-t, és utána nagyobbra rakni a vganak rendelt ram mennyiségét...
-
Devil
tag
Hali!
Vettem egy Asrock P4VM800 as lapot összerakom a gépet proci hűtő minden bele. Elindítom megy minden. Gondolom király akkor rádughatom a CDt is. Rádugom a CD olvasót erre baszik rám a videokártya, nem kapcsolja be a monitort. Lehúzom a CD olvasót a gépről de már így sincs kép.
Nincs valakinek 5lete mi a halál lehet ezzel a fossal???
Már 100 szor ki be dugogattam mindent. (Másik monitort sem kapcsol be)
Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mégsem.