- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Rover623
félisten
1. az alaplapnak van topicja:[link]
Gondolom topicnyitás előtt elolvastad az alapelveket...
2. Amit kiír, teljesen normális, mivel nincs operációs rendszer a gépeden.
3. gyenge a reakcióidőd...az Asrock meg gyors mint a villám...a bekapcsolás után tapadj egyből az F2-re a BIOS-ba lépéshez, ne várd meg amíg feléled a képernyő, mert addigra már régen végetért a POST...
4. a boot eszköz kiválasztását az F11-es gombocska taperolásával érheted el.
Vico: ha nem értesz vmihez, ne adj tanácsot...vagy legalább egyszer olvass el egy Asrock manualt...
Lásd 3. és 4. pont...
[Szerkesztve] -
Vico
tag
Gondolom nincs rajta rendszer, az a baja...
Habár érdekes biosba sem enged... DEL gombbal sem megy be? boot sorrend módosítása utána mehet.... CD-ről akarsz installni?
Vagy próbálkozz F8-al aszem az behozza a bootolhato eszközök listáját, aztán ott válaszd ki az CD-t amiben az install van...
Sok sikert! -
Toni191
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Hogy most vettem egy új configot ( Asrock Conroe945G-DVI lap, Intel Pentium D 820-as proci,2x512MB Samsung DDRII 667MHz memória, SATAII 160GB Samsung vinyó, a VGA integrált ),és összeraktam a masinát,de mikor bekapcsolom,akkor valami ilyasmit ír ki:''Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key '',holott szerintem elösször a BIOST kellene behoznia,és hiába nyomok F2-öt,akkor sem hozza be...Hogy mi tévő legyek,azt nem tudom...,lehet,hogy csak én vagyok béna,de ha tudtok valami megoldást,annak nagyon örülnék...köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest