- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Ha nem áramtalanítod akkor természetes hogy nem felejti el a dolgokat. Ahogy áram alá kerül az alaplap egyszerre elkezdi tölteni az elemet, és a ROM máshonnan kapja a feszültséget. Érdekes lenne ha évekig folyamatosan menne az elemről...
Megnézted amit mondtam? nemhiszem hogy CMOS Clearen kívül bármilyen más jumper lenne, esetleg a BIOS-ban nézz körül. -
Cefa
senior tag
köszönöm a segítséget de amíg nincs power off addig édesmindegy hogy van e elem vagy nincs benne egyébként van tartalék elemem de amíg nem áramtalanítod addig nem felejti el a beállításokat.
én arra gyanakszom hogy esetleg van e egy speciális jumper amin esetléeg állítani kellene. -
Marci_
tag
Lehet nincs rossz helyen, csak leesett... Igazsag szerint ilyenkor nem tudom mi tortenik, mert altalaban 3tu van es at kell rakni a masik oldalra a jumpert, akkor torli, de ha nincs pl rajta, akkor lehet ez az eredmeny. A lenyeg, hogy meg kell nezni, ha minden rendben, akkor meg garis csere, szal nincs semmi veszve...
-
LeG3Nd
tag
Ha az idő/dátumot is elfelejti akkor az amit előttem is mondtak, bár nem valószínű hogy zsír új alaplapnál rossz legyen az elem. Bár nem kerül sokba egy új sem, először próbáld meg megigazítani, megtisztítani hátha csak nem érintkezik rendesen.
Nézd meg a CMOS Clear jumpert is, bár ha rossz helyen van valószínű el sem indulna... -
Marci_
tag
Vagy probald megigazitani picit, hatha csak kilazult a szallitas soran. Amugy az en egyik regi lapom csinalt ilyet, annal az elem volt a gond, de mondjuk az kb 8eves lap...
-
Cefa
senior tag
sziasztok kérem segítsetek mert mindjárt bekattanok
asrock k8 upgrade alaplapom van és olyan baja van hogy még ilyet nem láttam.
ma vettem és akármit állítok be a biosban nem menti el illetve elmenti ujraindítja magát ahogy illik a mentés után de megint a régi beállításokkal indul semmit nem tudok állítani.
kérem segítsetek.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest