- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Valahogy kiszabadítottam a tutajt. Most egy olyan problémám van, hogy a megszelidített állataim hamar meghalnak. Pl tegnap befogtam egy Carnotaurust de kb 10 percig élvezhettem a társaságát, aztán amikor vittem volna vissza a házamhoz, követve a tutajomat a part mentén, bement derékig a tengerbe, megölték a piranják.
Egy másik, a ptera pedig valami kis szaroktól halt meg, amiket én 2 ütéssel elintézek. Pedig amiket én befogtam azoknak sokkal több az életerejük és a támadásuk is mint nekem, mégis alig élik túl pár percig az életet mellettem -
Melorin
addikt
Ha felakad a tutajom a parton, mit lehet tenni, hogy újra szelhessem a hullámokat?
-
Melorin
addikt
Kezdőként milyen szerverre érdemes csatlakoznom? Elég lelombozó, hogy bármelyiken is kezdek, hatalmas épületek vannak már a kezdő helyen. Jobban szeretném ha egy aránylag üresen kezdhetnék.
Mit javasoltok? -
Melorin
addikt
válasz
purpledonkey #167 üzenetére
Megvettem
-
Melorin
addikt
Sziasztok.
Ez a játék mennyibe kerül ha épp nincs akció? Érdemes most lecsapni rá 24 euróért vagy amúgy is ennyi, csak kamu akció van most a steamen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest