- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
remelem jo helyen teszem fel a kerdesemet. Ocsem (13) szakkorszeruen programzgat, Arduino alapokon. (pl kijelzore irogatas, 3tengelyes "kez" mozgatasa)
Szeretnem meglepni karacsonyra egy olyan eszkozzel ami izgalmas, tartogat bovitesi, kiegeszitesi lehetoseget. Nem tul primitiv de nem is tul bonyorult egy ilyen fiatal sracnak.
En valami ilyesmire gondoltam, de nem tudom mennyire lenne jo valasztas. 100k a plafon.
Koszonom. -
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Próbáltam keresgélni a csoportban de nem minden válaszomra kaptam választ.
Tesómat szeretném meglepni egy jobb képességű starter csomaggal, viszont nem igazán jutok dűlőre, melyiket érdemes választanom. Vannak olyan kiegészítők, amelynek a minősége olyan gyatra, hogy nem érdemes kitben venni, hanem inkább külön 1-1 darabot valamelyik jobb minőségű termékből hozzávásárolni?
Ilyen csomagokkal szemezgettem.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest