- LTE frekvenciák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
válasz
kormoskandur #7305 üzenetére
Árat is adj meg.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Janos250 #7243 üzenetére
Most így néz ki:
kapcsolo1 = digitalRead (9);
if (kapcsolo1 == HIGH) {
if (currentmillis - previousmillis >= ido1) {
previousmillis = currentmillis;
digitalWrite(led1, HIGH);
if (currentmillis2 - previousmillis2 >= ido2) {
previousmillis2 = currentmillis2;
digitalWrite(led1, LOW);
}
}
}és a program legvégén vizsgálom a 11 pin értékét ami kapcsolgat egy relét.
if (digitalRead (2) == HIGH) {
digitalWrite (11, HIGH);
}
else {
digitalWrite (11, LOW);
}Jelenleg így működik, de ez a millis-t nem tudtam máshogy megoldani a jelenlegi tudásommal. Ezért kérdeztem hogy jó e ez így vagy van egyszerűbb, átláthatóbb.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok,
Most ismerkedem az arduino programozással és tanácsot szeretnék kérni, hogy a millis() jól használom e hogy több feladatot szeretnék végrehajtani. Csatolok egy programot ami ledeket villogtat. Kérem nézzétek meg és adjatok 1-2 visszajelzést.
Köszönöm.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrég kezdtem ismerkedni az arduinoval ezért kérem nézzétek el ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
Két nyomógombbal két Ledet szeretnék villogtatni úgy hogy ha benyomom az elsőt akkor az elkezd villogni és ha benyomom a másodikat akkor az is elkezd villogni. Ezt a két folyamatot szeretném egymástól függetlenül irányítani. Hogyan tegyem?
A delay ugye kiesett, de olvastam valami millisről de az nem tiszta hogyan működik és pontosan mit és hova kell irnom. Ebben tudna valaki segíteni vagy ha van más egyszerűbb akkor azt is örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch
- LTE frekvenciák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest