- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
Hello
A mini pro-m elszállt, nem lehet programot tölteni rá. Serial monitorban sem adja vissza amit küldök. Próbáltam bootloader beégetéssel de az sem vezetett eredményre. Mi lehet a baj? Kuka? -
Spuri2000
senior tag
válasz
kormoskandur #7305 üzenetére
Árat is adj meg.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Janos250 #7243 üzenetére
Most így néz ki:
kapcsolo1 = digitalRead (9);
if (kapcsolo1 == HIGH) {
if (currentmillis - previousmillis >= ido1) {
previousmillis = currentmillis;
digitalWrite(led1, HIGH);
if (currentmillis2 - previousmillis2 >= ido2) {
previousmillis2 = currentmillis2;
digitalWrite(led1, LOW);
}
}
}és a program legvégén vizsgálom a 11 pin értékét ami kapcsolgat egy relét.
if (digitalRead (2) == HIGH) {
digitalWrite (11, HIGH);
}
else {
digitalWrite (11, LOW);
}Jelenleg így működik, de ez a millis-t nem tudtam máshogy megoldani a jelenlegi tudásommal. Ezért kérdeztem hogy jó e ez így vagy van egyszerűbb, átláthatóbb.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok,
Most ismerkedem az arduino programozással és tanácsot szeretnék kérni, hogy a millis() jól használom e hogy több feladatot szeretnék végrehajtani. Csatolok egy programot ami ledeket villogtat. Kérem nézzétek meg és adjatok 1-2 visszajelzést.
Köszönöm.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrég kezdtem ismerkedni az arduinoval ezért kérem nézzétek el ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
Két nyomógombbal két Ledet szeretnék villogtatni úgy hogy ha benyomom az elsőt akkor az elkezd villogni és ha benyomom a másodikat akkor az is elkezd villogni. Ezt a két folyamatot szeretném egymástól függetlenül irányítani. Hogyan tegyem?
A delay ugye kiesett, de olvastam valami millisről de az nem tiszta hogyan működik és pontosan mit és hova kell irnom. Ebben tudna valaki segíteni vagy ha van más egyszerűbb akkor azt is örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest