- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Igazság szerint itt arról van szó, hogy mondjuk van 5 ember az adott WIFI AP közelében, mindegyiknek van egy-egy ESP boardja mikrofonos fülessel, az ESP-k a WIFI-n keresztül csatlakoznak egy SIP szerver konferencia szobájához, és így mindenki hall mindenkit oda-vissza.
Próbálkoztam mobilos kliensekkel, nem igazán váltak be. Lefogyott, az app háttérbe került és leszakadt, és ezer egy probléma merült fel. A célom egy faék egyszerűségű és megbízható megoldás kialakítása, és szerintem ez az ESP-s cucc pont ez tudná:
kicsi a fogyasztása, elvileg megbízható, egyszerű a használata, és teljesen testre szabottan alakítható ki (olyan dobozba teszem, ami nekem a legjobb, olyan akkut teszek mellé, amilyen kapacitású kell, stb).
Már csak infót/embert kell találnom, hogy meg tudjam valósítani az elképzelést.
-
PBA
aktív tag
-
PBA
aktív tag
Köszönöm!
Természetesen szívesen leírom majd, hogy mire jutottam, ha sikerül kibogozni a szálakat. Az a baj, hogy ESP-vel nekem sincs tapasztalatom, a kis fogyasztás miatt tetszett meg a dolog, meg ezek egész jó kis "all-in-one" boardoknak tűnnek, első ránézésre simán össze lehetne kalapálni belőlük egy jó megoldást, persze ez még csak az elmélet... -
PBA
aktív tag
Remélem nem ütközik fórumszabályzatba, íme pár link, amiket kinéztem a célra:
Ez még csak egy gyors keresés eredménye, de kiindulópontnak ezek szerintem jók lehetnek. A kis fogyasztás, a minden egyben megvalósítás, valamint az akkukezelés szimpatikus, "csak" egy mikrofonos fülest kell rádugni, és működhetne is a dolog - felhasználási szempontból. Persze addig el is kellne jutni.
-
PBA
aktív tag
Sziasztok,
remélem, jó helyen járok a kérdésemmel... ESP32 alapon szeretnék egy lebutított SIP klienst üzembe állítani. Azt látom, hogy a kínai webshopokban vannak olyan boardok, ami kvázi fel vannak erre készítve, azaz kezelnek akkut, van benne WIFI, füles ki- és mikrofon bemenet, stb.
Leegyszerűsítve a cél az, hogy az az ESP32 board bekapcs után automatikusan fellépjen egy meghatározott WIFI hálóra, és csatlakozzon egy SIP szerverhez. Így megvalósulna a kétirányú audio kommunikáció.
Nem vagyok otthon a fejlesztési részben, így ehhez keresnék valakit, aki tud ebben segíteni. Nyilván a fáradozását honorálnám. Előre is köszönöm és elnézést, ha nagyon off-topic a dolog. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged