- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
qisqaqas #734 üzenetére
JP6 nem a jobb oldali csatlakozosoron levo kivezeteseket mutatja?
Aszerint a 16 MOSI, 15 MISO, 14 SCKJobb oldali abran viszont fel sorral el van csuszva a 32U4 egyes labaihoz tartozo bekotesi pontok nevei.
Viszont abbol ugy latszik, hogy a "D14" kodu lab a TX LEDre van kotve (utolag fel sorral odebb hegesztett plusz feliraton viszont RX LEDnek irjak)
Kerdeses labakhoz viszont D15-D17-et irnak.Valoszinuleg rosszul szitaztak a Pro Micro kiosztasat, es a bal oldalon a tenyleges szitazasnak megfelelo csatlakozo sor kiosztas van, jobb oldalon meg az eredeti, logikailag helyes.
Szerintem elsonek probald ki a 14,15,16 jelolesu lyukakat, azok takarhatjak a D15, D16, D17 labakat
Nem tudom, a MISO, MOSI, SCK roviditeseket lehet-e a pinek cimzesenel hasznalni, ha nem, akkor probald D15-D17-tel. -
kagzer
aktív tag
válasz
qisqaqas #734 üzenetére
Szia
Azt, hogy melyik láb (15, 14, 16) azt kimérted?
Mert a rajzon 15-16-17 van a clock-mosi-miso vonalakra.
Ami egyébként egyezik a JP6 lábaival.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a megvalósítás egy 8 bites IO-t valósít meg, (D2-D9 = bit).
De a 14-es pin is a rajzon szépen megy a ledbe és nem értem mi ezzel neled a gond?
Ha kimérted és nem igaz, az más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- EAFC 25
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest