Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555
üzenetére
Az aktuátorba van egy kör alaku mágnes, mellette egy reed relé.
És ahogy forog, egyfolytában nyit/zár. Ez gyárilag van benne, mert ha valamit oda zár vagy nagyon erőlködik, akkor a gyári tápegysége lekapcsolja és 3 másodperc után lehet újra elindítani.
A pulseIn parancs nem jó, mert olyan mint a delay, addig nem tudok mást csinálni vele, amíg le nem jár a beállított idő.
Viszont rátaláltam erre, de ez meg csak egyszer fut le, de annyiszor meg le kell, és utána nem nézi folyamatosan tovább.
Meg az utóbbit nem is tudtam igazából használni, csak soros monitoron néztem.
Ha nincs rá megoldás, akkor az van, hogy egy másik arduino panelt erre kell felhasználni.
Neked van erre valami ötleted?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold