Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• World-Soft

senior tag

válasz zka67 #3872 üzenetére

Szia!
    Köszi a választ.
    Ledeket, ventiket MP3-met szeretnék vezérelni külső környezet és gesztusok alapján.

A ventilátorokra ezt tervezték nekem és ez lett megépítve:[link]
    Más esetben ezek a hall szenzoros ventik csak nyűszögetek (5V-on ezek az alul áteresztő szűrők és társai sem mentek :( ).
    Tehát valószínű ennél mint kimenetnél kérdéses a fránya 5V. Fe akkor azt meg 5V toleráns lábon felhúzó ellenállással még mehet is?

A projet: [link]

A ledek is vagy a IRLR 024 NPBF-el, vagy az IRLML 2502-el szeretném illeszteni (2-10 led egy körön tehát olyan 5V 400mA-is nem át ha jó és remélem tényleg olyat mondtak amik erre jók).
    Minden led egyesével 5V-ra van leellenállásozva.

A bekötés így jó?
    [link]
    Így fel tudom tölteni amit kell?

Amit nem találtam meg, hogy az eszköz tetején a két jumper mi?

Ami kérdéses még:
    - hogy lehet a lapot azonosítani? Illetve ezt tudtam SOS-ben szerezni itthon: [STM32F103-MS]
    Ez a jelölés alapján nem tudom beazonosítani melyik.
    Nem tudom van -e jelentősége, mert ha jól értem kell valami bootloadert először feltölteni (hol találom meg az ami ebbe kell?), utána meg a progit.

- Melyek az 5V toleráns lábak? Az egész googlet véginéztem, de egyik pinout ábrán amin a sajátomat látom ott nem találom az 5V toleráns lábak mivel vannak jelölve. Tud valaki ilyet?

- A 407-es mérete és a két lap fogyasztása.. 407 az tetszene (bár nem találtam meg mit fogyaszt a 103 és a 407-es és sajna korlátozottak a powerbankos lehetőségek), de nem találok méretet, és nem tudom beférne -e valahogy.

Köszönöm már sokadjára minden építő segítséget nektek.

Új hozzászólás Aktív témák