- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
szaszyka #3682 üzenetére
azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellett. az abszolút vs. relatív hőmérséklet közötti különbséget úgy értem, hogy az abszolútnál az aktuális mért értéket veszed, relatívnál pedig a mért értéket egy korábbihoz viszonyítod, ami szerintem nem feltétlenül logikus, mivel ebben az esetben az alapján történne a szabályzás hogy mikor bekapcsoltad épp, akkor hány fok volt, nem pedig az alapján hogy most épp hány fok van. persze valószínű hogy te sem így gondoltad, viszont nekem az alapján amit írtál, ez jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest