- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Köszönöm minden kedves szakinak a segítségét!
Úgy tűnik, hogy a táp okozta a gondot. Ismét összeraktam csak a drivert és a motort és akkuról adtam neki betápot. Üresen hagytam a bemeneteket és akkor sem jelentkezett az a halvány visszajelzés!
Azután teljesen összeraktam az egész rendszert és úgy sem jelentkezett a hiba! Mivel mechanikusan és (most már) elektromosan is minden rendben van, így egy újabb kérdésem lenne: készítettem egy nagyon kezdetleges egyvonalas rajzot Paint-al a lényegről! [kép]
A rajzon feljelöltem egy A és egy B pontot! A kérdés pedig kézenfekvő: melyik vezetékszakaszt hosszabbíthatom meg, ha a motort távolabb szeretném vinni (6-10Meterre) a vezérlőtől?
Nyilván mindkét megoldáshoz valami árnyékolt kábelt használnék, megelőzvén a környezetemben a nagyfrekis zajok szórását!
A -esetben valószínű, hogy a driverpanel bemeneteire lehúzóellenállást kell alkalmazni az esetleges zajok kialakulása miatt?!
B -eset lenne a célszerűbb
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest