- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1404 üzenetére
Az én fűtésem makk egyszerű, be lehet kapcsolnia kazánt meg ki,a nappali hőmérsékletének a függvényében.
Jelenleg egy elég okos termosztátom van, amit lehet programozni. Azért itt is van szerepe az időnek, mert ugyebár ha délben akarok 22 fokot, akkor nem 12:00-kor kell bekapcsolni a kazánt, hanem ki kell számolni, mennyivel előtte, mennyi időt kell fűteni.Szóval erre fogok lőni, nem bonyolítom,
stopperos:
Viszont ez a szenzor nem tud csak hőmérsékletet nézni, páratartalom nincs. (tudom tudom, ez az én hülyeségem, adatmániám) De azért rendelek ebből is párat holnap.apropó, ha már itt tartunk, mi az amit feltétlenül meg kell vennem hozzá: eddig amit kinéztem ebay-en
uno + enc28j60 ethernet shield + rtc + breadboard tesztelni + kábelek. + relé
jön még egy rakat szenzor, csak úgy próbálgatni, csak nem akarok semmit kihagyni, ami miatt majd később kellene várakozni a projektnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- E-roller topik
- Posta, csomagküldés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest