- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Én is pont azt néztem, hogy egy icipicit még lehetnének vastagabbak.
Ezért volna jó amúgy Illustratorban dolgozni, mert akkor ez két kattintás lenne.
(Az én avatarom - már hónapok óta - épp átalakul. (Megpróbálom levektorozni, amikor van rá időm, csak az Illu még nem megy készségszinten.))A kezes variációra gondoltam én is, de ezt láttam megvalósíthatóbbnak. De ha neked sikerül, nem sértődöm meg
Vmi ilyesmi lenne (már kicsinyítettem a kezén, de így is nagyon nagy):
-
Steve1207
veterán
Ha a többiek is jónak találják felőlem mehet bátran, tökéletes
2013-08-08 Egyéni arcképed a mai nappal beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Hát, ha a cséphadaró kolléga legyártja, akkor küzdjön vele az akinek három anyja van
- jók lettek, mind a három király lett vond, grat hozzá
Szerintem itt a 46x58 // 44x56 közül fog kikerülni a győztes. A teljes alakos még indokolja is a méretet. De még a 60 magasat sem vetném meg, a cipőjén látható bevágások miatt (illetve azon már pont nincs).
-
eddie17
addikt
Szia!
Köszönöm, nekem tetszik, de ha nem felel meg az alapanyag kereshetek másikat. De azok nem rajzosak, hanem CGI képek. Vagy úgy is megoldható?
Most nézem, hogy igazán használható kép nincs is a figuráról... Mindegyiken hülyén áll a feje, és beleolvad a háttérbe. Mondjuk én nem értek hozzá, hogy mi a jó és mi nem. -
Wyll
őstag
Igen, én is főleg a szájára-orrára gondoltam. Ha a szemét is kihúznád, akkor már valszeg nem lenne mangás, de azért így szerintem mégiscsak ph-sabb. Szerintem is szép lett!
(Ha a csillanás tipikusan a karakter része, akkor természetesen maradhat. (nem mintha lenne bármiféle vétójogom)).
-
vond
MODERÁTOR
-3px, vastagabb/erősebb kontúrok, nagyobb fej/kisebb test, hajcsillanás nuku, árnyék minimalizálva...
- koxx
2013-08-08 Egyéni arcképe mai nappal beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Wyll
őstag
Mindamellett, hogy már így is egész jól néz ki, azért mindig találok némi beleugatnivalót
Részemről több/erősebb kontúrokat alkalmaznék, és mellesleg elég nagy is így.
(Az arc ill. fej arányát is lehetne növelni egy hangyányit a vállakhoz képest.)
Az a fehér biszbasz biztos kell a fejére? Értem, hogy az egy fény-becsillanás, de szerintem ilyen kicsiben kb semmi értelme.Állandóan az erősebb kontúrokkal jövök, de ez azért van, hogy legalább ebben kicsit hasonlítsanak a gyáriakra, ami ugye elvileg követelmény.
-
Bjørgersson
félisten
Dehogy a kék csík miatt, a kettő nem ugyanaz, a nevük is más. Az egyik stormtrooper, a másik pedig clone trooper. Szerintem simán látszik a különbség, pedig egyáltalán nem vagyok otthon a témában.
-
Az-X
őstag
Elnézést... csak gondoltam egyszerűbb ha megmutatom... annyira sajnos nem értek az ilyesmihez, hogy kompletten megcsináljak egy ilyen munkát.
Ezt a kis nyisszantást gondoltam bevállalom
"ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici."
Ezt úgy értettem ahogy írtam. Teljesen levágni a vállat nyakat... úgy, hogy csak a fej és a sisak marad. Illetve a szakállat is levágni úgy, hogy csak egy pici marad belőle. De nem ragaszkodom sem a nyakhoz, sem a szakállhoz... a fej és a sisak a lényeges. -
Az-X
őstag
Üdv!
Először is köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
Nekem tetszik... de érdekelne a véleményed, hogy nagyon bután nézne ki, ha a nyak illetve a vállrészt elhagynánk teljesen, tehát csak a fej maradna, picit nagyobb méretben? Esetleg a szakállból maradhat pici. Amúgy az arányok változtatás tök jó, tényleg aránytalanul sokat vett volna el a sisak. Ezzel kapcsolatban annyit kérnék még, hogy a taréj mint az eredeti képen lehetne, hogy előre felé picit jobban emelkedjen?Tehát a hátsó részét megtolni egy picit lefelé, az elején meg maradna ez a magasság. A szín tetszik, a sisakon a minta nagyon jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest