Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
stahlhelm79
üzenetére
Nem vagy láma. Ahogy nézem a weboldalukat kellene lennie benne egy Fluxbox ablakkezelőnek a leírás alapján. Egy időben én is néztem, de akkor még nem Arch alapú volt, de én inkább úgy döntöttem, hogy veszek egy jó minőségű DAP-ot, abba 1 terrás kártyát, és azon hallgatom a nagy felbontású zenéimet.
-
törölt tag
válasz
stahlhelm79
üzenetére
Nincs itt semmi probléma, a telepítő GUI és Xorg nélkül telepít. Onnan kell GUI-t varázsolnod. Arch Wiki > Xorg install > GUI install (Xfce, Gnome, stb..) > Display Manager install & activate (Light DM, GDM, stb..) > Felhasználó hozzáadása mindenek előtt, mert csak root van a rendszeren.
Nem rontottál el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- Jövedelem
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB