- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megoldottam! Módosítottam az fstabot egy új opcióval.(x-systemd.mount-timeout=1m) Olvasgattam a wiki vonatkozó részeit, és találtam egy workaroundot, lehet hogy nem szép, de működik
Természetesen nem kell egy percet várni, mikor beírom a második lemez jelszavát azonnal megy tovább a boot folyamat. A crypttab-ból a discard opciót kivettem mert nem oda való valószínűleg. A boot folyamat során még a jelszó megadása előtt fel akarja oldani a /dev/mapper/CT1000MX500-at, és mivel még nem létezik elhasalt a felcsatolás, ezután kéri a jelszót, így létrejön az eszköz, de az fstab már nem fog újra lefutni. Megnöveltem a mountolás várakozási idejét 1 percre az fstab-ban, így szépen megvárja míg beírom a jelszót és létrejön a /dev/mapper/CT1000MX500 eszköz, és sikeres az automata mountolás.
Most így néz ki a konfig:
/etc/crypttab:CT1000MX500 PARTUUID=[partíció kód] none timeout=180
/etc/fstab:
/dev/mapper/CT1000MX500 /media/CT1000MX500 ext4 rw,noatime,discard,nofail,x-systemd.mount-timeout=1m 0 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest