- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mit jelent, hogy kicsit széthúztad?
8470p-ből 8570p lett.
(szélesebb lett egy numerikus bill blokkal)
A desktop gép behalhat akármitől, lehet kiöregedett benne az adott hardver
A tápot említette az Asus alaplap védelme, amikor lekapcsolt, nagy meleg volt, azóta meg megy rá nagy venti direktbe. Jó kis táp ez, 5 éve vettem, nem gagyi annyira Corsair cx430, de lassan le kéne cserélni. Más hw-nek nem lehet baja.
8470p-n 1000%, hogy mennie kell az UEFI bootnak, az ilyen üzleti notiknak mindig szabványos, 64 bites UEFI-je van.
Nem! Épp 8460-ről írta minap másik topikban a kolléga, hogy esélyes az UEFI-s probléma, nálam elő is jött, semmiről nem akart bootolni jó ideig. Épp neked írtam, miket csinált, valamikor áprilisban. Nem akarja, marad legacy.
Egy rája rávetettem magam mégis valamire, Chakra volt az áldozat, de a KDE mindig bosszút áll rajtam. A szokásos wifi jelszó beállításkor felugráló kulcskezelő és a tapipad duplakoppintásos beállítás....szevasz KDE.....
(az az agyonszidott Mint Cinnamon meg bebootolt 3 hete, felraktam és semmihez nem kellett nyúlnom, minden úgy működik, ahogy kell neki)
Kezdő topikban elő került újra az a csoda táblázat, hogy melyik DE - WM mennyi erőforrást használ, Cinmanó az első.Azóta persze már nem így van, de egye fenyő - 8 és 16GB elbírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest