- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mit jelent, hogy kicsit széthúztad?
8470p-ből 8570p lett.
(szélesebb lett egy numerikus bill blokkal)
A desktop gép behalhat akármitől, lehet kiöregedett benne az adott hardver
A tápot említette az Asus alaplap védelme, amikor lekapcsolt, nagy meleg volt, azóta meg megy rá nagy venti direktbe. Jó kis táp ez, 5 éve vettem, nem gagyi annyira Corsair cx430, de lassan le kéne cserélni. Más hw-nek nem lehet baja.
8470p-n 1000%, hogy mennie kell az UEFI bootnak, az ilyen üzleti notiknak mindig szabványos, 64 bites UEFI-je van.
Nem! Épp 8460-ről írta minap másik topikban a kolléga, hogy esélyes az UEFI-s probléma, nálam elő is jött, semmiről nem akart bootolni jó ideig. Épp neked írtam, miket csinált, valamikor áprilisban. Nem akarja, marad legacy.
Egy rája rávetettem magam mégis valamire, Chakra volt az áldozat, de a KDE mindig bosszút áll rajtam. A szokásos wifi jelszó beállításkor felugráló kulcskezelő és a tapipad duplakoppintásos beállítás....szevasz KDE.....
(az az agyonszidott Mint Cinnamon meg bebootolt 3 hete, felraktam és semmihez nem kellett nyúlnom, minden úgy működik, ahogy kell neki)
Kezdő topikban elő került újra az a csoda táblázat, hogy melyik DE - WM mennyi erőforrást használ, Cinmanó az első.Azóta persze már nem így van, de egye fenyő - 8 és 16GB elbírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest