- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kösz a wikis linkeket - bár ezeken indulok én is alapból

Ez a conky egész jó lenne de "ráfagynak" a karakterek egymásra, szóval nem látni mikor vált akkor épp mekkora a freki. Na meg akkora betűkkel írja eleve, hogy az én 1024x768 -as kijelzőm felét le is foglalja. Bár már átlátszóvá tettem, de a nagysága és a beragadó karakterek miatt nem tetszik. Ha majd lesz kész configod akkor megnézem újra.
Egyelőre azonban találtam ezt a parancsot: watch grep \"cpu MHz\" /proc/cpuinfo
Ez klasszul csak azt mutatja épp mekkora a freki. És szerencsére már a 4 lépcsős conservative governort is sikerült belőnöm.
Viszont a conky-t nem tudom lelőni. killall conky -ra azt írja nem fut. De hát ott van az asztalon
Hogy lehet akkor eltávolítani? Újraindítás után is ott van, pedig nem is állítottam be auto indulásra.
Majd lehet kipróbálom a trayfreq programot, arra is ráakadtam a wikiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy lehet akkor eltávolítani? Újraindítás után is ott van, pedig nem is állítottam be auto indulásra.
BoB