- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kösz a wikis linkeket - bár ezeken indulok én is alapból
Ez a conky egész jó lenne de "ráfagynak" a karakterek egymásra, szóval nem látni mikor vált akkor épp mekkora a freki. Na meg akkora betűkkel írja eleve, hogy az én 1024x768 -as kijelzőm felét le is foglalja. Bár már átlátszóvá tettem, de a nagysága és a beragadó karakterek miatt nem tetszik. Ha majd lesz kész configod akkor megnézem újra.
Egyelőre azonban találtam ezt a parancsot: watch grep \"cpu MHz\" /proc/cpuinfo
Ez klasszul csak azt mutatja épp mekkora a freki. És szerencsére már a 4 lépcsős conservative governort is sikerült belőnöm.
Viszont a conky-t nem tudom lelőni. killall conky -ra azt írja nem fut. De hát ott van az asztalonHogy lehet akkor eltávolítani? Újraindítás után is ott van, pedig nem is állítottam be auto indulásra.
Majd lehet kipróbálom a trayfreq programot, arra is ráakadtam a wikiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest