Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
F34R
PekWM és Fluxbox kicsit régen volt frisstíve ha jól emlékszem (anno azokkal is kacérkodtam, de aztán az Openbox lett a befutó). Tán 2018-ban utoljára az egyik, a másik tán még régebben. Az Openbox-ra meg pont ma jött egy újabb verzió.
Frawly
Csak részben nyújtják, mert pl nincs klasszikus értelemben vett asztal, így ikonokat sem lehet kipakolni, max háttérkép, meg conky ilyesmik. Hálistennek nekem ezek sem hiányoznak. Vagy bill kombóval indítok progit, vagy Rofi launcherrel. Annyira hozzászoktam ehhez, hogy a melóhelyen is kerestem olyan progit, ami Rofi szisztémát használja, így ott is ilyen elven használom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB