- MIUI / HyperOS topik
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerult kisse eltolnom par dolgot.
Eredetileg cinnamon-nal inditottam a nativ Arch-os palyafutasomat, majd idokozben mate-re valtottam.
Azota sajnos semmilyen eszkozbol nem jon hang. Es a mixer sem latja, hogy az alkalmazas hangot akarna lejatszani. Elotte minden okes volt.
Szerintem letorolt valami hang csomagot a pacman, amikor a cinnamon-t uninstallaltam, de ez csak tipp.A masik, hogy feltettem 0.9.* verzioju compiz-t, de folyton crash-elt. gondoltam, atallok a 0.8-as agra, azzal sosem volt gondom.
Viszont az AUR azt mondja buildeles kozben, hogy a compiz konfliktol a compiz-core-ra, es szeretnem-e torolni utobbit. En pont az elobbit szeretnem, amit pacman-nel meg is tettem, a yaourt megis eloassa valahonnan. Hogy tudom elfelejtetni vele a sima compiz nevu csomagot?Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB