-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
lajosx #99723 üzenetére
Sajnos nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, ezért konkrét választ nem tudok adni, de esetleg YouTube-on is találhatsz összehasonlításról videót. Ott talán további számosított különbséget is felfedezhetsz, gondolok például Benchmark-okra (amiket vagy elhiszünk szintetikus mivoltuk miatt, vagy nem). Talán éles teszt is van fent egymással szemben. Meg lehet hogy a kijelzőről is találsz némi infót, ne adj Isten, akár más fontos dologról is.
Azt olvastam anno hogy már a tavalyi Pro-t is bucira veri, de inkább várd meg a hozzáértőbb kollégák hozzászólásait, lehet hogy tök nagy butaságot olvastam, vagy butaságra emlékszem, és/vagy esetleg ez csak pillanatnyi teljesítmény volt.
Csak még egy utolsó kérdés
Mire szeretnéd használni? -
blakey
titán
válasz
lajosx #92815 üzenetére
Internet recovery-ből rendbe kéne tudd tenni. [link]
Disk Utility-ben pl. én ezt látom:
Ha most szeretném formázni majd telepíteni a rendszert akkor a kijelölt részen kell megoldanom és mehet a Mac OS Extended (Journaled) majd utána a telepítés, majd telepítéskor a megfelelőre fogja formázni. -
blakey
titán
válasz
lajosx #92811 üzenetére
Nem találja a rendszerlemezt. Mindig pendrive-ra írt telepítőről indítom a formázást telepítést. Simán rányomtál a formázásra?
Kapcsold ki a gépet és bekapcsolás után nyomd a cmd+R-t míg megjelenik a logó, hátha sikerül "recovery" módba lépned és akkor rendbe lehet rakni a lemezt. Kiválasztottad a lemezt, hogy miről bootoljon? -
brickm
őstag
válasz
lajosx #88134 üzenetére
Azt azért jó lenne tudni, hogy milyen adatmennyiséget igényel a DJ pult.
Mert alapvetően ethernetet stackelhetsz egymásra, csak nyilván sázmolni kell a sávszélesség csökkenésével meg a válaszidő növekedésével. Szerintem a legjobban akkor jársz ha megveszed a lehető legjobb minőségű(akár gyári) USB-C Ethernet adaptert és arra raksz egy 4portos gigás switchet. Ez a legrövidebb út -
bmakszim
őstag
válasz
lajosx #79391 üzenetére
Igazából egy hangkártyánál tök mindegy a verzió, a lényeg a csatlakozó típusa.
Kifejezetten DAC-hoz:
AudioQuest Forest -
Gergi
senior tag
válasz
lajosx #78974 üzenetére
A Pro a jobb, ahogy a neve is mutatja
Tudtommal annyi a különbség (de a többiek majd kiegészítenek ill. kijavítanak), hogy Pro-ban már 4 magos CPU van, szemben az Air 2 magosával és jóval gyorsabb is. Továbbá jobb a kijelző (kontrasztra, színtérre és világosságra is), touchbar-os ill kicsit nagyobb a touchpadja is.
Az Air viszont könnyebb valamivel és tovább is bírja az akkuja.
Nem tudom, hogy hol láttad azt hogy egy árban vannak, mert ahogy látom a 2019-es (alap) Air 360e és a 2019-es (alap) Pro meg 450e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest