Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- iPhone topik
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 90 - modellalkat
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- És milyen illatú legyen a készülék?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakallasgy1
tag
Semmi baj nincs a windows rendszerrel. Szinte csak Apple gépeket használtam. Pontosan tudom milyen os x-t használni. És tény: rettentő drágák az Apple gépek használtan is. 2 választás maradt: vagy veszel 150-200-ért egy 5-6 éves gépet, vagy veszel 63-ért egy olyan notit, amiben hasonló hardver van és ár érték arányban sokkal jobb. Persze tudom, hogy aluminium, meg alma logó van rajta, os x,stabilitás, unix, stb- és egyfajta minőség van benne, de ezt más gyártók is tudják. Operációs rendszereket tekintve meg van kismillió választás.
De tény, 63-eftért csak csak c2d-s macbookot kapsz, ami már nagyon nagyon elavult. Volt ilyen gépem és szenvedtem vele. PEdig csak alap dologra kellett volna. A dupláját kéne minimum ráfizetnem, hogy valamiféle használható Apple gépet kaphassak. De azok is már minimum 5-7 évesek már. Ár érték arányban nagyon drága. Persze értem, azt is hogy az OS X elég jól használható régi gépeken is és sok szempontból nagyon jó gépek ezek az almás cuccok. Sosem volt Apple ellenes, imádtam a termékeiket.Ez A THINKPAD T430-as gép van olyan jó, mint macbook pro. Értelmetlen összehasonlítani ezeket, mert 2 külön kategória. De az anyag használata, minősége nagyon jó. A win jól használható. Ha van 2 kitűnő gép, de eltérő rendszerrel, közel hasonló hardverrel, de eltérő anyaghasználattal, és mégis tudja mindkettő azt a minőséget, amit egy ilyen kategóriás masina nyújthat, de az egyiknek ráadásul az ára is harmadannyi, akkor elgondolkodik az ember mit is vegyen (itt most a használt piacra gondolok). Egyszerűen meguntam azt ,hogy mindig jóval többet fizetek valami olyasmiért, amit egyébként olcsóbban is be lehet szerezni, jó minőségű más laptopokat más gyártóktól.
Jah még valami: végre hozzájutottam egy olyan termékhez, ami a mai napig tökéletesen használható és legalább van benne 4-5 év. Minden sima és gördülékeny rajta. Ez nem mondható el egy hasonló C2d-s macbookról, pedig árban nagyjából ugyan ott vannak. Jah még valami: jóval többet kapok a pénzemért, olcsóbban
Mint mondom az alma jó termékeket gyárt, de érdemes szétnézni, mert mások is tudják ugyanezt.Azt, hogy te ilyen modorral reagálsz valamire, az már nem az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Spórolós topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest