- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumi
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a tesztet!!
Egy természet-figyelő kamera képeiből próbálok timelapse videót csinálni, ennyi a sztori. Nem gondolnám, hogy ez olyan extra / ritka dolog. 2500 kép meg lófütty szerintem, legalábbis windowsban az, pedig ott csak sata ssd-n volt, itt meg a világ egyik leggyorsabb nvme meghajtóján, a világ legjobb oprendszerén, stbstbstb.
Nekem az enhance-nál hosszú percekre kifagyott az iMovie, hogy a végén force quit-telni kellett és a következő körben inkább hagytam is a csudába. Az importálás is perceket vett igénybe - s közben volt a dokk akadozás. Az exportálás rendben volt fura mód, már azon kívül, hogy bő 10 percig tartott (de kifutott a 32 giga ramból nálam is és swappelni kezdett, viszont ekkor az OS-szel legalább nem volt baj)
Nem emlékszem a windowsos program nevére, de simán rámutattam a képeket tartalmazó könyvtárra vele, instant bentvolt minden a timeline-on és 2 perc múlva kész volt a videó. Valami store-ból húzott ingyenes gagyesz program volt amúgy, messze nem iMovie színvonal, ezért is lepődtem meg nagyon az iMovie/M1/macOS bénaságán erre a problémakörre.
Jobbulást kívánok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest