- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sianis
addikt
Parci nem válaszol a kérdésre, már egy jó ideje. Tehát akkor én ezt most úgy tekintem, hogy mindegy neki. Én natív appot szeretek írni, előbb utóbb mindig kibukik az ilyen cross platform dolgoknál, hogy valami nem oké.
-
Sianis
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Azt, hogy rosszabb nem lehet, mint ami most van, ellenben jobb az lehet. Illetve ha most megcsináljuk akkor lehet, hogy belátható időn belül kezdhetjük elölről. A motorháztető alatt lehetséges, hogy változások lesznek.
Persze én nem adhatok utasítást senkinek, hogy mit tegyen, de szerintem érdemes megvárni amíg ezek a körök lefutásra kerülnek.
Sianis
-
Sianis
addikt
Beszéltem Parci-val a dologról, mert ugye úgy illő. Egyelőre jegeljük a témát. A közösség érdekében várjunk skacok!
Amúgy én 0-ról akarom írni, szép API 14+.
Sianis
-
Sianis
addikt
Elkezdeném az új verziót. Van rá igény?

Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Lightyear - befektetési app
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest