- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #4734 üzenetére
Randomokkal nyomjuk mindig, ha jó a csapat, akkor azért lehet aratni, már ha valaki tud lőni is, nem úgy mint én.
Amúgy más is észrevette, hogy kb. 3 hete iszonyú sok csaló lett, rendszeres a falon, ajtón, sziklán való átlövés, eddig ilyet nem láttam a 900 óra alatt, most viszont sokszor, videóim is vannak róla, döbbenet.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
#48613632 #4721 üzenetére
Frissítés után mentem triót az új bunkerbe de nem igazán lehet nézelődni mert most mindenki oda ugrik majd holnap inkább viszont egyszer betudtam nyomni és jöttek a dögök viszont leszedtek nem tudtam meg mi a jutalom. Aztán mentem duót magától váltotta a pályát és utána vissza trióba pálya maradt.a régi.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
#48613632 #4538 üzenetére
Igen, Te még mindig bent vagy, köszönöm. Nem vagyok egy nagy játékos, gondolom töröltek, mert csak visszafogtam őket. Amivel nincs semmi baj, csak akkor nem kellett volna nekikezdeni sem, hiszen az volt a jelszó hogy "nincs elvárás". Pont ilyen embereket kerestünk, akik nem annyira jó játékosok és a többiek felé sem támasztanak elvárásokat. Nem jött össze. Ettől függetlenül én tartom magam ahhoz, hogy aki a fentieket tiszteletben tartja, az jelöljön nyugodtan. Nick: lomha8v (PC)
-
MaYDaN
tag
válasz
#48613632 #4499 üzenetére
Ha hazaérek felveszlek én is plusz még a fenti kollégákat ( jonnyjoker01 és Lomha 8v) is, ha nem probléma.
Jómagam is hasonló játékos lennék. Ahogy olvasom a topikot mindig az jön le, hogy mindenki nagyon pro hozzam képest. Úgyhogy inkább nem rontanám el a játékukat.
ui.: Én általában estefelé vagyok, ha az nem baj.
Origin: maLLoY_HuN -
jonnyjoker01
veterán
válasz
#48613632 #4490 üzenetére
Rendben akkor majd ha legközelebb fent vagyok, be jelöllek!
Még ranked bevezetése előtt elég keményen toltam a játékot, meg akkor jó internetem is volt ezért az input lag szinte nem is volt jelen, így elég jól játszottam de most olyan 60-70ms az input lag ami nagyon a jatszhatatlan kategóriát súrolja nálam, ezért se játszok annyit. 3 hónap ingyenes a Geforce Now-al, arra pont jó hogy elszöszmötöljek vele. Bár sajnálom hogy nincs ultrawide támogatás.
-
válasz
#48613632 #4480 üzenetére
De eltűnik, időlimites, van is jelzése amikor lerakod.
Amit fent beszéltünk az az, hogy ha közel sziklához, vagy sarokba rakod le, akkor ahogy lerakod eltűnik, viszont az ultit "levonja" szóval nincs lehetőséged újra letenni csak ha megint 100%-ra töltődik.
Buktam már kört én is emiatt.Más.
Osztom azt a véleményt, hogy most valahogy pár napja szét bírnám verni a monitort, meg úgy mindent ami a kezem alá kerül.
Első 2 napban lett 12 win soloban, azóta 4 ha jött.
Egyszerűen hihetetlen milyen balfasz embereket képes bedobni az emberhez.
Arról nem is beszélek, hogy közel a 250. szinthez miért dob be hozzám folyamatosan 10-50 közöttieket, akik sokszor azt se tudják melyik mapon vannak...
Ez eddig talán S2-ben volt számomra ennyire drasztikus, S3 egész jó volt, főleg a vége.
Rankedet meg se próbálom egyedül ezek alapján.
Sajnos a haverok meg elcsábultak a Tarkov miatt, így csak egyedül tudok tryhardolni, amivel nem is lenne gond, de valahogy most nagyon béna embereket fogok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest