Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• markknight

nagyúr

válasz PAtr0n #9115 üzenetére

Én ha tehetem kikapcsolom a crossplayt. A COD-ot pl csak úgy játszom, de azért mert ott van annyi játékos, hogy elbírja a játék. Viszont itt Apexnél PC-n nincs lehetőség a kikapcsolásra, ha meg konzolon kilövöd akkor marha sokat kell várni 1-1 meccsre sajna.

Nekem season 4-ben volt a legjobb a KD-m, ott élveztem talán a legjobban a játékot. Revenant után határozott lejtmenetbe kezdett a játék, ami season 7-tel kezdett normalizálódni, majd onnan megint irány lefelé.

A dolgot amit mondasz én is érzékelem, vért kellett hugyoznom most goldig, pedig már lassan vége a szezonnak, ilyenkor már a kutya se játszik rankedet, meg aki olyan az már régen platinumban csücsül, ergo a legalljával kéne találkoznom akikre ilyenkor meccsenként 10-15 killes átkokat lövök, de ez most elmaradt. Nem hinném, hogy a covid alatt lett mindenki profi inkább csak az van, hogy kurva sok a smurf. És nem kezdenek velük semmit.. Leszednek, megnézem kivót.. hát és vagy a level 1-25-as Wraith, Pathfinder vagy Bloodhound. Nagyon valid, igen.

Új hozzászólás Aktív témák